- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni abban, hogy egy eddig PHP-val megoldott termékösszerakót JS-el tudjak megcsinálni.
Az eredet probléma leírása itt található, ide most nem másolnám be.
Gyakorlatilag az volna a feladat, hogy oldaltöltés nélkül több elemből tudjak egy "gyűjtőbe" pakolni párat, miközben folyamatosan ellenörzöm, hogy mindegyik típusból van-e már benne. Ha igen, ezeket kattintásra át kéne adnom egy PHP-nak. Illetve természetesen az összegyűjtött termékeket ki is tudjam venni a gyűjteményből. Amolyan webshop-szerű kosárba/kosárból megoldás szerintem ez is.
Mivel még nem csináltam ilyesmit JS-ben, a szintem nagyon alacsony, ha esetleg volna olyan forráskód, amiből szemezgethetnék és egy alap működő modellt készíthetnék, annak nagyon örülnék. Köszönöm.
Eddig úgy tűnik megúsztam a feladatokat JS nélkül, de most már nem tudom kikerülni
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest