- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #5067 üzenetére
"Miért ne lehetne gyorsabb? Nem tudhatod.
"
Most ezt komolyan mondod? Szerinted ha először parse-olod a localStorage-ed tartalmát, majd a megfelelő elemet lekéred, az nem tart tovább, mint azonnal hozzáférni a változó tartalmához?"Miért? Mert leírtam, hogy mire használtam?
"
Valószínűleg simán előítélet a múltbeliek alapján.Sorry.
Egyébként mutathatnál egy konkrét use case-t, hátha nincs szükség külön adatbázisra, és megoldható localStorage vagy más adatstruktúra segítségével is. Vagy hát ahogy gondolod, ha nem akarsz, akkor ne, gondoltam hátha megkímélünk pár kör futásától.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest