Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tick
aktív tag
Sziasztok,
Node-on futó API-t szeretnék létrehozni. Ezzel nem is lenne probléma, ott akadok el, hogy authentikáció után nem tudom megtartani az usert. Van valami PHP Session szerű megoldás? Nem szeretnék cookieban jelszót tárolni, még enkriptálva sem.Olvastam szép megoldásokat, hogy a jelszó soha (authentikáció után) ne legyen elküldve, helyette egy publikus kulcs, értékként pedig valamilyen azonosító. Kliens oldalon az adatok halmazából (beleértve a jelszavat) checksumot készíteni, majd mindent (jelszó kivételével) elküldeni (post/get/etc). Szerver oldalon a fogadott adatokból és a tényleges jelszóból egy új checksum, ha a kettő egyezik, akkor mehet a response.
Ez szép, okos és praktikus, de még mindig nem tudom hogy tároljam kliens oldalon a jelszót úgy, hogy azt egy általános iskolás srác ne tudja kiszedni.Bármi útbaigazítást köszönök előre is (akár kulcsszó, cikk, prezi)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Borderlands 4
- Battlefield 6
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Jövő év elején végre befut a Cairn című hegymászós játék
- VR topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi