- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A node js-el jon egy js interpreter amivel a js fleodat tudod clin keresztul tesztelni. De a nodejs meg nincs alapbol felteve ezert le kellett irni hogy hogyan tegye fel az ember. A nodejs ebben az ertelemben csak a bongeszobe epitett interpreter alternativaja. Egyebkent tudtommal lehet kerni modositast a modkerben. Ha szerinted valami rossz akkor nyugodtan szedesd ki nem fogok megsertodni, bar szerintem pont ez a nodejs-es resz tok hasznos.
Nekem sokszor nagyon jól jött volna, ha ezt már korábban ismerem, például ha csak ki akarom próbálni élesben, hogy mit csinál a map(), akkor nem csinálok
- egy .js fájlt benne implementálva egy tömböt, meghívva rá a map-et.
- illetve egy html fájlt, amiben hivatkozok a js fájlra,
- majd a html fájlt megnyitom a böngészőbenVagy,
- nem nyitok egy firefoxot, benne egy konzolt
- meg egy scratchpad-etVagy megyek a jsfiddle-re
Hanem nyitok pl egy aptana studio-t, vagy a geditet (mindkettőben van embedded terminal) és sokkal gyorsabban tudom tesztelni a megírt kódomat, mint a fenti esetekben. Én csakis ezért írtam bele az összefoglalóba azt a részt. De mondom, ha tényleg kusza, akkor szedjük ki, vagy fogalmazzuk át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Gyúrósok ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest