Hirdetés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát majd remélem valakinek lesz kedve bogarászni, én biztos, hogy nem fogom keresni screenshot meg bármilyen kód nélkül, hol is kellene segíteni.

Ha segítséget kérsz, engedd meg nekünk, hogy lustábbak legyünk nálad egy fokkal.Ja, és erre: "Bocsánat, ha nem volt egyértelmű, nekem annak tűnt..."
Lehetőleg ne keltsd azt az érzetet, hogy még én vagyok a hülye, hogy nem vagyok hajlandó keresgélni, hogy mégis mi a frászt akarsz.
Írd le, illusztráld, és akkor nincs ez a tök felesleges oda-vissza kérdezgetés. Kérdezni is tudni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Temu
- Steam topic
- Gumi és felni topik
- Fejhallgatós találkozó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest