Hirdetés
- iPhone topik
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát majd remélem valakinek lesz kedve bogarászni, én biztos, hogy nem fogom keresni screenshot meg bármilyen kód nélkül, hol is kellene segíteni.

Ha segítséget kérsz, engedd meg nekünk, hogy lustábbak legyünk nálad egy fokkal.Ja, és erre: "Bocsánat, ha nem volt egyértelmű, nekem annak tűnt..."
Lehetőleg ne keltsd azt az érzetet, hogy még én vagyok a hülye, hogy nem vagyok hajlandó keresgélni, hogy mégis mi a frászt akarsz.
Írd le, illusztráld, és akkor nincs ez a tök felesleges oda-vissza kérdezgetés. Kérdezni is tudni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest