- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Tesztpadon a One UI 8.5
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
Sk8erPeter #3615 üzenetére
Köszi a választ, de megkérdezném hogy ezekből neked melyik működött a gyakorlatban?
Ezt a linket én is elég hamar megtaláltam, és kipróbáltam az ott írtakat, de nálam egyik ötlet sem működött xpi-ben (és a többség böngésző-ablakban sem), persze lehet hogy valamit rosszul csináltam. Az XPCOM-nak is nekifutottam, de nincs meg hozzá a környezetem, és más ehhez hasonlóan "bonyolult" megoldáshoz sem, de "hátha" alapon azért kipróbáltam őket. Nem tudom használni a node.js-t, meg pl. a require parancsot sem. Én csak egy egyszerű szövegszerkesztőt használok fejlesztő eszköznek, szeretném ha a kódom 1 db HTML fájl lenne, és "megállna a saját lábán".
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest