-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
martonx #3118 üzenetére
Ühüm.
Van esetleg erről egy úgymond "tanulmány",hogyan célszerű használni jQuery-vel? Hogy lássak egy példát, hogyan kell helyesen használni.Mindenkinek:
Mennyire célszerű egy Maven/Ant vagy ehhez hasonló eszköz használata egy weboldalnál alkalmazott külön csak a javascripteknél?
Láttam erről is tippeket, de ahogy elnéztem inkább csak azoknál célszerű, ahol a weboldal nagyon a js-re épül.
De én elsősorban csak a weboldalakat raknám ilyenbe.Bár ha belegondolok, hogy például ugyanaz a js-ek lennének felhasználva több weboldalnál, akkor lehet célszerű őket egy ilyen verziókezelő félébe rakni vagy valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest