- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lesz iPhone 19
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Az van, hogy egyelőre van 10 oszlop, elemekkel. mint egy nagy táblázat. Most mind a tíz oszlopra van egyesével egy qrva nagy onclick, és szintén qrva nagy hover fv, úgy, hogy $oszlop1.onclick(...), $oszlop2.onclick(...) stb, tehát ugyanaz a kód háromnegyede, az indexektől eltekintve.
Most én megírtam külön eseménykezelőben, hogy az oszlopon belül lehessen külön elemekkel foglalkozni (ehhez kellett a két indexes bind), így minden tökéletes, csak a fölösleget ki kell gyomlálni, meg dinamikussá tenni, mert mi van ha nem 10 oszlop kell, meg ne töltse már be a 10 oszlop eseménykezelőjeit, ha csak pl kettőben van adat.Most csak az "egy indexes bind" kell
milyen szép szakkifejezés, aminél egy for ciklusba rakok egy onclick-et, és egy hover-t, így csak egy vagy kettő fv-em lesz, és szép pici, átlátható, olvasható, dinamikus kódom lesz. 
sztanozs: át is küldtem a főnöknek, hogy tűzzük ki célul

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

milyen szép szakkifejezés, aminél egy for ciklusba rakok egy onclick-et, és egy hover-t, így csak egy vagy kettő fv-em lesz, és szép pici, átlátható, olvasható, dinamikus kódom lesz.