Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Maradtam annál, hogy az oldal illeszkedjen a böngésző kijelző méretéhez, annyi kritériumot adtam neki, hogy csak 2 elem változik dinamikusan a háromból, és és lefixáltam hogy 1000x670 pixel legyen a legkisebb (Ezt kb 1024x768-as felbontásnak felel meg, és ennél nagyobb felbontás esetén méretezi csak az oldalt át). Így nem kellett bíbelődni a betűmérettel, nagyon felbontáson és mobil készülékeken is tökéletes a megjelenítés. Szóval elvetettem a javascriptet, de amúgy nem is funkcionált úgy a dolog ahogy terveztem volna. Nem tudtam tökéletesen beállítani, hol túl kicsik voltak a betűk, hol túl nagyok és összefolytak.
De amiket itt leírtam inkább már CSS, szóval nem itt lenne a helye, elnézést is kérek érte.

Annyit hozzáteszek hogy tetszik ez a megoldás, ha az oldal tartalma nagyobb mint ami kiférne akkor se nyúlik tovább és jelenik meg oldalt a böngésző görgető sáv, hanem az aktuális div-ekre ahol hosszabb tartalmak vannak, egy szép jQuery-s scrollbar-t állítottam be.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- BestBuy ruhás topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- EliteBook 860 16 G10 27% 16" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xbox series X+kontik+füles ajándék tölthető elemekkel és töltővel
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest