- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ha böngészővel nyitom meg, akkor kiírja a tartalmát, nem csak a szöveget... mitől lehet ez?
akkor ez most noob kérdés lesz, és kiröhögni is ki lehet, de most ahhoz, hogy egy szimpla php kódot futtatni tudja kell keretrendszer?
nincs fennt semmi, csak csináltam a kódom mellé egy .php-t, gondoltam ez is olyan mint a javascript, hogy pl a böngésző fordítja... jó, akkor kérdés:hogy tudok úgy php kódot írni/futtatni, hogy ne kelljen se php-t, se szervert feltenni, nem tudok ugyanis..nem ottthon vagyok:/
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akkor ez most noob kérdés lesz, és kiröhögni is ki lehet, de most ahhoz, hogy egy szimpla php kódot futtatni tudja kell keretrendszer?