- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss #2355 üzenetére
Nem világos a kissé túlzottan támadó stílusod oka - főleg úgy, hogy nem ajánlottál a kérdezőnek megoldást. Ezt azért ennél kicsit finomabban is lehetett volna közölni.
Gondolom a mondandód egyik lényege az volt, hogy kezdő ne nagyon foglalkozzon jQuery-vel nulla JavaScript-tudással, anélkül, hogy tudná, egyáltalán mit csinál. Ez rendben is van, egyetértek. A gond viszont az, hogy sokan csak egy gyors megoldást szeretnének, anélkül, hogy komolyabban belemennének a JavaScript tanulásába. Igényesebb munkához szerintem is elengedhetetlen, hogy belemenjen a részletekbe, de mondjuk jQuery-vel van mód arra is, hogy különösebb tudás nélkül össze lehessen gányolni valamit.
Tulajdonképpen az a probléma, amire rákérdezett, szintén jQuery-vel oldható meg gyorsan és könnyen, mert fasza kis pluginek vannak rá.
Egy példa, ami nem pontosan felel meg annak, amit kérdezett, de multiselectre például nagyon fasza: [link] (senki nem szeret ugye Ctrl nyomvatartásával többet kijelölni).
Tudom, most kész megoldást én sem javasoltam, csak mutattam egy példát.
Új hozzászólás Aktív témák
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Linux kezdőknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Villanyszerelés
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Androidos tablet topic
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest