Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vivo X200 FE amire vágytam
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Bluetooth-headsetekről általában
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #1471 üzenetére
Egy-két dolgot javítottam, pl. a függvényt úgy hívom meg, és így helyes, hogy a célhely id-jét aposztrófokkal adom át ('id'):
<a onclick="return showPic(this, 'placeholder_1')" href="masodik_kep_linkje.jpg">
És a teljes függvényben a title lehet a desc-é:
function showPic (whichpic, hova) {
if (document.getElementById) {
document.getElementById(hova).src = whichpic.href;
if (whichpic.title) {
document.getElementById('desc').childNodes[0].nodeValue = whichpic.title;
} else {
document.getElementById('desc').childNodes[0].nodeValue = whichpic.childNodes[0].nodeValue;
}
return false;
} else {
return true;
}
}Ez így az egyik oldalon pontosan ugyanazokkal az értékekkel tökéletesen működik, míg egy másikon nem...
Annyi a különbség, hogy az egyik oldalon "statikusan" nyitom meg az oldalt, a képeket, míg a másiknál a képek elérési útját "dinamikusan" nyitom meg, adatbázisból kapom az adatokat, a képek elérési útját. De ez önmagában még nem kellene, hogy indok legyen, hiszen a forráskódban attól még jól jelenik meg ugyanaz a link...
Tehát valami lehet az oldalon, ami mintha blokkolná a javascript függvény helyes működését, csak egyelőre nem értem, mi lehet az...
(az egész oldal forráskódját most nem tudom megmutatni, mert még az oldal nincs kész, és egyelőre nem nagyon akarnám publikálni
)
Szóval a lényeg, hogy végül is maga a függvényleírás végül is jó, mert van, ahol működik.
Nálam az egyik oldalnál így is van, a másiknál nem. Mi lehet, ami bezavarhat? Bármilyen ötletet, tippet szívesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest