Új hozzászólás Aktív témák
-
bggmnd
csendes tag
-
bggmnd
csendes tag
Sziasztok!
Egy java windows alkalmazást készítek Java FX használatával.
Szeretnék tőletek kérni segítséget abban, hogy mi a legegyszerűbb és legszebb módja annak, hogy az egyik menüre kattintva egy tájékoztató szöveg jöjjön be néhány képpel? Nem tudom, hogy mibe rakjam a szöveget, hogyan építsem fel, stb...Köszönöm szépen
-
bggmnd
csendes tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy elkezdeném a szakdolgozatomat megírni.
A tervezésben szeretném kérni a segítségeteket.Téma nagy vonalakban:
Egy windows operációs rendszeren futtatható alkalmazás.
A program a felhasználók felé példa edzésprogramokat képes megjeleníteni, amiben a gyakorlatok pontos leírása szerepelne, illetve pontos ismétlésszámok, stb....
Ezen felül táplálkozással kapcsolatos információkat is megjelenítenék.
Lehetőséget szeretnék biztosítani a felhasználó által elfogyasztott ételek kalóriájának a rögzítésére. Ez úgy lenne egy szép megoldás véleményem szerint, ha lenne egy adatbázis, amibe berögzítésre kerülnének az ételek kalóriaszámai és ezt a későbbiekben a felhasználó saját magának tudná bővíteni.(előzetesen néhány étel kalóriaszámát rögzíteném, tehát nem üres adatbázissal indulna, vagy ha van ötletetek arra, hogy már meglévő adatbázisból honnan tudnék átemelni kalória értékeket, akkor azt is megpróbálnám).
Szeretnék egy edzésnapló részt ahová rögzíteni lehetne az edzés során végrehajtott gyakorlatok során használt súlyok nagyságát illetve az ismétlések számát.
Szeretnék majd grafikonokat is megjeleníteni, de egyelőre ezekkel foglalkoznék amit leírtam. Ti hogyan indulnátok el? Milyen adatbázist használnátok? Mit tanácsoltok?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest