Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bggmnd
csendes tag
-
bggmnd
csendes tag
Sziasztok!
Egy java windows alkalmazást készítek Java FX használatával.
Szeretnék tőletek kérni segítséget abban, hogy mi a legegyszerűbb és legszebb módja annak, hogy az egyik menüre kattintva egy tájékoztató szöveg jöjjön be néhány képpel? Nem tudom, hogy mibe rakjam a szöveget, hogyan építsem fel, stb...Köszönöm szépen
-
bggmnd
csendes tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy elkezdeném a szakdolgozatomat megírni.
A tervezésben szeretném kérni a segítségeteket.Téma nagy vonalakban:
Egy windows operációs rendszeren futtatható alkalmazás.
A program a felhasználók felé példa edzésprogramokat képes megjeleníteni, amiben a gyakorlatok pontos leírása szerepelne, illetve pontos ismétlésszámok, stb....
Ezen felül táplálkozással kapcsolatos információkat is megjelenítenék.
Lehetőséget szeretnék biztosítani a felhasználó által elfogyasztott ételek kalóriájának a rögzítésére. Ez úgy lenne egy szép megoldás véleményem szerint, ha lenne egy adatbázis, amibe berögzítésre kerülnének az ételek kalóriaszámai és ezt a későbbiekben a felhasználó saját magának tudná bővíteni.(előzetesen néhány étel kalóriaszámát rögzíteném, tehát nem üres adatbázissal indulna, vagy ha van ötletetek arra, hogy már meglévő adatbázisból honnan tudnék átemelni kalória értékeket, akkor azt is megpróbálnám).
Szeretnék egy edzésnapló részt ahová rögzíteni lehetne az edzés során végrehajtott gyakorlatok során használt súlyok nagyságát illetve az ismétlések számát.
Szeretnék majd grafikonokat is megjeleníteni, de egyelőre ezekkel foglalkoznék amit leírtam. Ti hogyan indulnátok el? Milyen adatbázist használnátok? Mit tanácsoltok?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Western Digital Purple 1TB / 1000 GB HDD 3,5" WD10PURX ÚJ, 0 üzemórás eladó!
- iPhone 13 Éjfekete - 128 GB - 98% Akkumulátor (iSamurai cserélt)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Eladó gamer PC i9-9900K (3.6 GHz) / RTX 2070 / 32GB
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Samsung A16 mobiltelefon
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest