- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
kemkriszt98 #3957 üzenetére
String fajlnev = "";
for (...) {
fajlnev = "mappanév/" + i + ".jpg";
}aztán:
... new File(fajlnev);
-
DS39
nagyúr
válasz
Speeedfire #3944 üzenetére
hát passzolom mi lehet vele, talán az új verzió bugos, nálam 7.3-nál rendben megy, ha magától nem dobja fel a listát (vagy csak lassú) én nyomok egy ctrl+space-t és beilleszti.
pl. írom hogy "extends jf" (ctrl+space) lista megjelenik és enterrel rányomok beilleszti és az import-ba is beteszi.bár nekem alapból java-s volt az ide, és utána lett hozzárakva a webes rész.
-
DS39
nagyúr
válasz
Speeedfire #3942 üzenetére
nem tudom, a legújabb verziót még nem próbáltam (7.3-at használok)
a JDK is fent van, be is van állítva hogy lássa a NetBeans?
(ha előbb telepítetted a JDK-t és utána az IDE-t akkor automatice felismeri) -
DS39
nagyúr
válasz
Speeedfire #3940 üzenetére
feature semmiképp. normál java-s netbeans ide telepítésnél simán megy a kódkiegészítés.
így utólag plugin-ként telepítve nem tudom mi hiányozhat.. nézd meg minden Java SE komponens telepítve van-e vagy van-e ehhez kapcsolódó update. (bár egy külön ide-vel jobban járnál, 3 perc feldobni, mondjuk a 7.2-essel PHP-zol, a 7.3-assal meg Java-zol) persze nem ideális megoldás, de könnyebb mint keresni az okot. -
DS39
nagyúr
válasz
Speeedfire #3933 üzenetére
ha másra is használod a java-n kívül, telepítsd fel az All verziót a NetBeans-ből, utána biztos nem lesz ilyen gond.
vagy ha eddig PHP-hoz használtad és nem akarod bolygatni a beállításokat, stb, akkor tegyél fel egy másik verziószámút a meglévő mellé, ami Java SE vagy EE-s.
-
DS39
nagyúr
válasz
kemkriszt98 #3896 üzenetére
társítsd hozzá a jre-ben lévő java.exe-t. akkor mennie kell, ha valóban felülettel rendelkező futtatható programot tartalmaz.
-
DS39
nagyúr
válasz
kemkriszt98 #3880 üzenetére
2. KeyPressed eseménnyel figyeltesd hogy melyik gomb van lenyomva, és ha mindkettő le van nyomva egyidejűleg, akkor menjen az a valami átlósan ha kell.
-
DS39
nagyúr
válasz
kemkriszt98 #3862 üzenetére
indítsd újra a netbabot, vagy töröld a build/classes mappa tartalmát. (esetleg a package deklarációt törölheted az elejéről)
nálam hibásan még nem jelezte, csak ha tényleg dupla volt egy package-en belül. (7.3-as NetBeans)
-
DS39
nagyúr
válasz
kemkriszt98 #3846 üzenetére
pl így: [link]
ezt a void-ot meghívod minden új üzenet érkezése/JScrollPane-be tárolása után. (spCsúszka itt a JScrollPane)
-
DS39
nagyúr
válasz
kemkriszt98 #3838 üzenetére
Tools/Plugins-nél tudod szerintem telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest