- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyick
őstag
üdv
JDK-ból melyik verziót érdemes felrakni most? 12 fizetős lesz/lett,11-ről azt hallottam nem kap támogatást...Vagy célszerűbb maradni a 8-nál?Esetleg openjdk 12?
-
Gyick
őstag
Hali!
Lenne egy Netbeans-es kérdésem.Több projectemnél is van a project vagy a package nevén kis piros felkiáltójel Contains files with errors hibaüzenettel.Ez mitől van?A kód ettől még hibátlanul lefut.(persze nem mindig
)
Suliban a gép ahol ülök annál ugyanez a helyzet van.Pedig teljesen más fájlok vannak azon a gépen. -
Gyick
őstag
Hali!
Tudnátok ajánlani olyan(lehetőleg magyar nyelvű) könyvet ami már nem csak az alapismeretekkel foglalkozik hanem kicsit továbblépnek benne? YT-n már az összes magyar nyelvű videót láttam.Amiket néztem könyvesboltban könyvek azok meg mind a hello world-től indultak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Spórolós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- World of Tanks - MMO
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Suzuki topik
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Gumi és felni topik
- Mini PC
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest