Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
válasz
WonderCSabo #6808 üzenetére
Kipróbáltam. Tényleg nem szereti az első sort. De utána már mehet. Valamint a HTML kommentformátum is jó volt. Felkiáltójelet kihagytam az előbb. Most már nyugodtan alszom
Köszi a segítséget
-
glutamin
őstag
válasz
WonderCSabo #6806 üzenetére
Most kipróbálgattam. 1.7-tel, 1.6-tal is jó. Komment volt a ludas. XML-en belül mi a kommentezés jele? (//, /*, <-- nem jó)
-
glutamin
őstag
Na sikerült. Még mindig vannak hibaüzenetek, de a tutorial szerint ez most nem érdekes. Valszeg a hibernate.cfg.xml fájlban volt hiba. Kommentezést kiszedtem. Projektben a JAVA környezetet átkapcsoltam 1.7-ről 1.6-ra. Utána már csatlakozott. Akkor még egy adatbázisjelszó javítás volt és most itt tartok:
SLF4J: Failed to load class "org.slf4j.impl.StaticLoggerBinder".
SLF4J: Defaulting to no-operation (NOP) logger implementation
SLF4J: See http://www.slf4j.org/codes.html#StaticLoggerBinder for further details.
Hibernate: insert into UserDetails (userName, userId) values (?, ?)Hétvégén nekifekszem és végigzongorázom az alap SQL műveleteket, aztán lassan megnézem mi az a Maven
-
glutamin
őstag
Ez pl eszembe sem jutott hogy az utolsó hibaüzenettől kezdjem el nézni. Gondolom ott akad el végleg.
Még nagyon az elején vagyok ennek a HIBERNATE-es dolognak. Korábban PHP/ASP, MySQL/JET Database vonalon már foglalkoztam webes adatbázisos alkalmazással, de most ez nekem még elég kínai.
-
glutamin
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert nagyon elakadtam. Egy alap HIBERNATE programocskát szeretnék beüzemelni. Eddig ott tartok, hogy:
- van egy USBWebserver a gépemen, MySQL adatbáziskezelővel, amit webes felületen elérek
- Eclispe környezetet használok
- csináltam egy projektet, benne package
- van hibernate.cfg.xml konfigurációs fájlom
- van egy mapping fájlom
- van egy rövid java osztályom, ami rácsatlakozni az adatbázisra
- valamint a szükséges java osztályok be vannak konfigurálvaA fentieket youtube-os tutorial alapján állítottam össze lépésről lépésre.
A teszt osztál yfuttatásakor viszont a lenti hibaüzenetet kapom. Feltehetően már az adatbázishoz kapcsolódáskor elakad a dolog. Gondolom valamelyik java osztály importálása nem volt jó.
SLF4J: Failed to load class "org.slf4j.impl.StaticLoggerBinder".
SLF4J: Defaulting to no-operation (NOP) logger implementation
SLF4J: See http://www.slf4j.org/codes.html#StaticLoggerBinder for further details.
Exception in thread "main" org.hibernate.HibernateException: Could not parse configuration: /hibernate.cfg.xml
at org.hibernate.cfg.Configuration.doConfigure(Configuration.java:2246)
at org.hibernate.cfg.Configuration.configure(Configuration.java:2158)
at org.hibernate.cfg.Configuration.configure(Configuration.java:2137)
at MyMarket.HibernateTest.main(HibernateTest.java:24)
Caused by: org.dom4j.DocumentException: Error on line 1 of document : Content is not allowed in prolog. Nested exception: Content is not allowed in prolog.
at org.dom4j.io.SAXReader.read(SAXReader.java:482)
at org.hibernate.cfg.Configuration.doConfigure(Configuration.java:2238)
... 3 moreMit lenne érdemes ellenőrizni? Mik a főbb komponensek, amiken végig kéne mennem, hogy mi van szarul beállítva/ kimaradt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest