Új hozzászólás Aktív témák
-
A szerzetes
csendes tag
Tehát elméletileg meg lehet azt csinálni, hogy ami az appleten gombok, meg panelek, azt egy konzolos környezetre "lefordítani"...
-
A szerzetes
csendes tag
Elég elborult dolog jutott az eszembe, előre kérek mindenkit, hogy ne harapja le a fejem érte
Adott egy Applet, ami mondjuk szabványos grafikus cuccokkal dolgozik. A megjelenítéshez az én gépemen lévő libeket használja, vagy az ő belé van kódolva. Konkrétan arra gondoltam, hogy kitartó munkával tudnék-e a forráskód ismerete nélkül új "skint" írni rá? -
A szerzetes
csendes tag
válasz
x123456 #1858 üzenetére
Interface-ben hamegadsz egy metodust, az implicit abstracs és public mást nem is lehet megadni interface-en belül. Ha viszont az osztályba nem írod ki a pulblic-ot akkor csomagon belül ugyan publikus, de csomagon kívül privát és ez a viselkedés nem egyezik meg a puliblic-kal, hanem annak szűkítése, ami nem megengedett...
-
A szerzetes
csendes tag
Előjönnek azok az idők, amikor a Robotinoval szórakoztam - nem tudom valakinek mond-e ez valamit... Ott mondjuk nem kellett javaban programozni és a távolságot infra mérte ki, de akkor is szép idők voltak
-
A szerzetes
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest