Hirdetés
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
Új hozzászólás Aktív témák
-
A szerzetes
csendes tag
Tehát elméletileg meg lehet azt csinálni, hogy ami az appleten gombok, meg panelek, azt egy konzolos környezetre "lefordítani"...
-
A szerzetes
csendes tag
Elég elborult dolog jutott az eszembe, előre kérek mindenkit, hogy ne harapja le a fejem érte

Adott egy Applet, ami mondjuk szabványos grafikus cuccokkal dolgozik. A megjelenítéshez az én gépemen lévő libeket használja, vagy az ő belé van kódolva. Konkrétan arra gondoltam, hogy kitartó munkával tudnék-e a forráskód ismerete nélkül új "skint" írni rá? -
A szerzetes
csendes tag
válasz
x123456
üzenetére
Interface-ben hamegadsz egy metodust, az implicit abstracs és public mást nem is lehet megadni interface-en belül. Ha viszont az osztályba nem írod ki a pulblic-ot akkor csomagon belül ugyan publikus, de csomagon kívül privát és ez a viselkedés nem egyezik meg a puliblic-kal, hanem annak szűkítése, ami nem megengedett...
-
A szerzetes
csendes tag
Előjönnek azok az idők, amikor a Robotinoval szórakoztam - nem tudom valakinek mond-e ez valamit... Ott mondjuk nem kellett javaban programozni és a távolságot infra mérte ki, de akkor is szép idők voltak

-
A szerzetes
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Fujitsu Esprimo P520 E85+ PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 240 GB SSD
- MSI GeForce RTX 5090 VANGUARD SOC /// ÚJ BONTATLAN /// 2028.12.01.-ig GARI /// 2025.12.01. gyártás!
- Gaming PC GTX 1660 Ti / 16GB RAM Azonnal vihető (CSGO,LOL,VALORANT,FORTNITE)
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Razer Iskur V2 Black gamer szék
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(ezért is nagy a szám
)