Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
A szerzetes
csendes tag
Tehát elméletileg meg lehet azt csinálni, hogy ami az appleten gombok, meg panelek, azt egy konzolos környezetre "lefordítani"...
-
A szerzetes
csendes tag
Elég elborult dolog jutott az eszembe, előre kérek mindenkit, hogy ne harapja le a fejem érte

Adott egy Applet, ami mondjuk szabványos grafikus cuccokkal dolgozik. A megjelenítéshez az én gépemen lévő libeket használja, vagy az ő belé van kódolva. Konkrétan arra gondoltam, hogy kitartó munkával tudnék-e a forráskód ismerete nélkül új "skint" írni rá? -
A szerzetes
csendes tag
válasz
x123456
üzenetére
Interface-ben hamegadsz egy metodust, az implicit abstracs és public mást nem is lehet megadni interface-en belül. Ha viszont az osztályba nem írod ki a pulblic-ot akkor csomagon belül ugyan publikus, de csomagon kívül privát és ez a viselkedés nem egyezik meg a puliblic-kal, hanem annak szűkítése, ami nem megengedett...
-
A szerzetes
csendes tag
Előjönnek azok az idők, amikor a Robotinoval szórakoztam - nem tudom valakinek mond-e ez valamit... Ott mondjuk nem kellett javaban programozni és a távolságot infra mérte ki, de akkor is szép idők voltak

-
A szerzetes
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(ezért is nagy a szám
)