- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A szerzetes
csendes tag
Tehát elméletileg meg lehet azt csinálni, hogy ami az appleten gombok, meg panelek, azt egy konzolos környezetre "lefordítani"...
-
A szerzetes
csendes tag
Elég elborult dolog jutott az eszembe, előre kérek mindenkit, hogy ne harapja le a fejem érte
Adott egy Applet, ami mondjuk szabványos grafikus cuccokkal dolgozik. A megjelenítéshez az én gépemen lévő libeket használja, vagy az ő belé van kódolva. Konkrétan arra gondoltam, hogy kitartó munkával tudnék-e a forráskód ismerete nélkül új "skint" írni rá? -
A szerzetes
csendes tag
válasz
x123456 #1858 üzenetére
Interface-ben hamegadsz egy metodust, az implicit abstracs és public mást nem is lehet megadni interface-en belül. Ha viszont az osztályba nem írod ki a pulblic-ot akkor csomagon belül ugyan publikus, de csomagon kívül privát és ez a viselkedés nem egyezik meg a puliblic-kal, hanem annak szűkítése, ami nem megengedett...
-
A szerzetes
csendes tag
Előjönnek azok az idők, amikor a Robotinoval szórakoztam - nem tudom valakinek mond-e ez valamit... Ott mondjuk nem kellett javaban programozni és a távolságot infra mérte ki, de akkor is szép idők voltak
-
A szerzetes
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Opel topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- Pioneer VSX-521-K + Jamo Sub 210
- YAMAHA RX-V6A 7.2 házimozi erősítő eladó
- Lenovo Ideacentre AIO 5 24ALC6 PC Ryzen 7 5700U 6 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD Gar.
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest