- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Sok lehetőség van classpath beállításra.
Legjobb, ha az indítást, classpath beállítást egy batch fájlba foglalod.
Én az alábbiakat szoktam preferálni:
-kitöltheted a CLASSPATH környezeti változót, ezt automatikusan használni fogja a java.
-megadhatod java-nak az alábbi paramétert: -classpath %XYZ_ENV_VAR%, ahol XYZ_ENV_VAR környezeti változó tartalmazza a classpath bejegyzéseket. (ha ugyanazon a konzolon futtatsz különböző java alkalmazásokat (különböző classpathokkal), akkor célszerű különböző classpath változókat használni az egyértelműség kedvéért)
Classpathban megadhatsz könyvtárat is 1.6 felett csillaggal kijelölve benne az összes jart, pl. létrehozol egy lib könytárat, benne a jar fájlokkal, és
set CLASSPATH=lib\*A másik kérdésed nem teljesen világos. A sort metódusnak tetszőleges Comparator argumentumot meg tudsz adni (de akár lehet egyetlenegy Comparatorod is, ha generikus Comparatort írsz, típusonként szétválasztva az eseteket) . Ha az egy paraméteres sortot használod, akkor pedig az elemek Comparable implementációja mondja meg, hogy mi a sorrend, a compareTo metódusban meg azt vizsgálsz, amit csak akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest