Új hozzászólás Aktív témák
-
skoda12
aktív tag
java.util.TreeMap első körben jónak tűnik szerintem, ha nincs szükség perzisztenciára. Ha kell perzisztencia, akkor valami lightweight DB-t kell keresni, van jó pár minden igénynek megfelelően. Vagy egy rendes nagy DB-t. Vagy ha kell HA is, akkor valami gridet, ami replikál a nodeok között. El lehet ezt bonyolítani.
-
disy68
aktív tag
Lehet én nem értem a kérdést. Ha magára a request-response szerkezete a kérdés, akkor innen válogathatsz.
A formátum, mint JSON is eléggé adja magát, bár használhatsz xml-t is, többletmunkát nem okoz egyik sem java oldalon.
Ha a "betenni-kivenni" azt jelenti, hogy perzisztálnád az adatokat, amiket szűrni szeretnél egyszerűen, akkor valamilyen adatbázis használata is célszerű lehet.
Szóval az induláshoz a kulcsszavak
Spring Boot, @Restcontroller, Jackson, Hibernate, MySQL
is lehetnek akár.Persze ha te üzeneteket fogadsz, akkor érdemes lehet autentikáción is gondolkodni.
-
bambano
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest