Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple Watch
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
java.util.TreeMap első körben jónak tűnik szerintem, ha nincs szükség perzisztenciára. Ha kell perzisztencia, akkor valami lightweight DB-t kell keresni, van jó pár minden igénynek megfelelően. Vagy egy rendes nagy DB-t. Vagy ha kell HA is, akkor valami gridet, ami replikál a nodeok között. El lehet ezt bonyolítani.

-
disy68
aktív tag
Lehet én nem értem a kérdést. Ha magára a request-response szerkezete a kérdés, akkor innen válogathatsz.
A formátum, mint JSON is eléggé adja magát, bár használhatsz xml-t is, többletmunkát nem okoz egyik sem java oldalon.
Ha a "betenni-kivenni" azt jelenti, hogy perzisztálnád az adatokat, amiket szűrni szeretnél egyszerűen, akkor valamilyen adatbázis használata is célszerű lehet.
Szóval az induláshoz a kulcsszavak
Spring Boot, @Restcontroller, Jackson, Hibernate, MySQLis lehetnek akár.Persze ha te üzeneteket fogadsz, akkor érdemes lehet autentikáción is gondolkodni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én ezt streaming apival próbálnám meg első körben.