Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
haxiboy
üzenetére
Tehát akkor mellékeljük 10X a dll-eket 10 db program esetén? Nem fog egy kicsit sokat foglalni? (Megjegyzem, senki sem fog gondoskodni azok a dll-ek frissességéről és hibamentességéről). Ennyi erővel a telepítőbe is bele lehet a jre-t rakni. (És így csak 1X lesz felrakva)
"esetleg ha nincs net a gépén mit csinál?"
Ez az esetek hány százaléka? Tudatába, hogy a jre telepítője milyen nagy számmal dicsekszik, hogy annyi készüléken van már rajta. A maradék 0,000001%-ban ha már a dll-eket mellékelni tudja a fejlesztő a programjához, akkor már egy jre-t is tud. -
kispx
addikt
válasz
haxiboy
üzenetére
Dehogynem, duplán rákattintanak és elindul a jar fájl. (Még az javas ikont is beállítja. Most telepítettem egy SP2-es virtuális gépre)
(#2994) Karma
Valóban Win alatt nekem sem állította be ezeket, de a fájltípus hozzárendelést megcsinálta, ami után már felesleges exe-be fordítani, meg parancsikokkal szórakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő