Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
haxiboy
üzenetére
Tehát akkor mellékeljük 10X a dll-eket 10 db program esetén? Nem fog egy kicsit sokat foglalni? (Megjegyzem, senki sem fog gondoskodni azok a dll-ek frissességéről és hibamentességéről). Ennyi erővel a telepítőbe is bele lehet a jre-t rakni. (És így csak 1X lesz felrakva)
"esetleg ha nincs net a gépén mit csinál?"
Ez az esetek hány százaléka? Tudatába, hogy a jre telepítője milyen nagy számmal dicsekszik, hogy annyi készüléken van már rajta. A maradék 0,000001%-ban ha már a dll-eket mellékelni tudja a fejlesztő a programjához, akkor már egy jre-t is tud. -
kispx
addikt
válasz
haxiboy
üzenetére
Dehogynem, duplán rákattintanak és elindul a jar fájl. (Még az javas ikont is beállítja. Most telepítettem egy SP2-es virtuális gépre)
(#2994) Karma
Valóban Win alatt nekem sem állította be ezeket, de a fájltípus hozzárendelést megcsinálta, ami után már felesleges exe-be fordítani, meg parancsikokkal szórakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest