- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
"továbbá rendesen tudni kell az enterprise java beans cuccokat, mavent, antot [...] webservice-k távoli hívását, ldap kezelést jávából [...] clusterezett glassfish-t"
Szerintem ezek kiesnek a "junior" fejlesztőtől elvárhatóak köréből, legalábbis normális esetben - ezekkel együtt már inkább "medior" lehetne, vagy mi a búbánatnak szokták ilyenkor hívni. Enterprise JavaBeans cuccok szerintem végképp nem várhatóak el juniortól, akkor inkább hagyják el a "junior" szócskát az állásajánlatból.Azt tartanám én is normálisnak, ha valóban juniort keresnek, amiket Aethelstone kolléga is írt, hogy látsszon, hogy rendesen vágja a Java-alapokat, és van esze a tanuláshoz, tehát összességében egy jó befektetésnek tűnik, aki hosszabb távon behozza az "árát" (amibe a tanulása kerül, tehát hogy lassabb, eleinte kevésbé produktív, de nyilván kevesebb is a fizetése, mint egy régebb óta a cégnél dolgozó emberkének).
-
Aethelstone
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Nem értünk egyet. Nem kell ismerni a mavent és az svn/git/akármit. Egyszer elmondják és utána emlékezni kell rá. És kb. minden új Java technológiánál ezt várják el a juniortól....meg ha valamit nem tud, akkor igenis képes legyen emberi idő alatt kiguglizni vagy tudjon érdemben kérdezni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Battlefield 6
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIFI,WIN11
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest