Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jetarko
üzenetére
(#7103) jetarko:
Itt szerintem fel kell sorolni azokat a packageket amikben @componentekre hivatkozol. Pl dao(repo) service csomagok is.Felsorolhatom, de nem kéne neki rekurzívan bejárni a packageket?
A spring xml-ben emf-t adtál meg, a repoban meg em-re hivatkozol.
Tutorialokból raktam össze. A célom az lenne, hogy @PersistenceContext annotációval be tudjak injektálni EntityManagert, és azt használni. Egyébként itt ezt írja: Spring injects @PersistenceContext into Spring components on its own. In order to do so, applications need to be have access to an EntityManagerFactory bean. Gondolom ezért tettek a tutorialban a spring-servlet.xml-be LocalContainerEntityManagerFactoryBean-t.
Ha ehhez a funkcionalitáshoz, amit írtam, valami más kéne a spring-servlet.xml-be, nyugodtan szóljatok.Az xml fájlokban miért van annyi kommentezés?
Azok olyan dolgok amik most nem kellenek, de később fognak. Először működjenek legalább az alapok.
(#7104) Lortech:
Beírtam a persistence.xml-be az alábbi sort az alapján amit floatr linkelt:
<jta-data-source>java:/DefaultDS</jta-data-source>de deployment közben továbbra is error van:
13:57:38,405 INFO [org.jboss.as.server] (ServerService Thread Pool -- 28) JBAS018559: Deployed "MovieTimeProject.war" (runtime-name : "MovieTimeProject.war")
(#7105) floatr:
Ahogy fent is írtam, kipróbáltam, hogy beállítom a jta-data-source-ot, de nem jó. Később szeretném ha az adatbázis 2db clusterezett MySQL instance lenne, köztük egy load balancerrel, és ehhez gondolom nem elég jó a RESOURCE_LOCAL transaction-type. Egyébként Wildfly 8.2-t akarok használni, nem Tomcatet.
Azt mondod, ha kidobnám a persistence.xml-t a kukába, és helyette az általad adott kóddal configolok a spring-servlet.xml-ben, akkor működőképes lesz a cucc? Ha később JTA tranzakciókra kell átállnom, akkor is megoldható lesz így?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Arc Raiders
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- LG OLED TV 55CS6LA
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest