Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jetarko
üzenetére
(#7103) jetarko:
Itt szerintem fel kell sorolni azokat a packageket amikben @componentekre hivatkozol. Pl dao(repo) service csomagok is.Felsorolhatom, de nem kéne neki rekurzívan bejárni a packageket?
A spring xml-ben emf-t adtál meg, a repoban meg em-re hivatkozol.
Tutorialokból raktam össze. A célom az lenne, hogy @PersistenceContext annotációval be tudjak injektálni EntityManagert, és azt használni. Egyébként itt ezt írja: Spring injects @PersistenceContext into Spring components on its own. In order to do so, applications need to be have access to an EntityManagerFactory bean. Gondolom ezért tettek a tutorialban a spring-servlet.xml-be LocalContainerEntityManagerFactoryBean-t.
Ha ehhez a funkcionalitáshoz, amit írtam, valami más kéne a spring-servlet.xml-be, nyugodtan szóljatok.Az xml fájlokban miért van annyi kommentezés?
Azok olyan dolgok amik most nem kellenek, de később fognak. Először működjenek legalább az alapok.
(#7104) Lortech:
Beírtam a persistence.xml-be az alábbi sort az alapján amit floatr linkelt:
<jta-data-source>java:/DefaultDS</jta-data-source>de deployment közben továbbra is error van:
13:57:38,405 INFO [org.jboss.as.server] (ServerService Thread Pool -- 28) JBAS018559: Deployed "MovieTimeProject.war" (runtime-name : "MovieTimeProject.war")
(#7105) floatr:
Ahogy fent is írtam, kipróbáltam, hogy beállítom a jta-data-source-ot, de nem jó. Később szeretném ha az adatbázis 2db clusterezett MySQL instance lenne, köztük egy load balancerrel, és ehhez gondolom nem elég jó a RESOURCE_LOCAL transaction-type. Egyébként Wildfly 8.2-t akarok használni, nem Tomcatet.
Azt mondod, ha kidobnám a persistence.xml-t a kukába, és helyette az általad adott kóddal configolok a spring-servlet.xml-ben, akkor működőképes lesz a cucc? Ha később JTA tranzakciókra kell átállnom, akkor is megoldható lesz így?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Építő/felújító topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gitáros topic
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- 3D nyomtatás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Tőzsde és gazdaság
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- GAMER INTEL I9 9900K/ 32GB DDR4 / RTX 2080Ti / 1TB NVME SSD /
- 27% - NZXT C1200 1200W 80 PLUS Gold Tápegység
- GAMER INTEL I5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 250GB SSD / 1TB HDD
- Újszerű!! Lenovo T14 GEN2 / i5-1145G7 / 16GB RAM / 240GB SSD / Win 10 Pro / EU v.bill
- Újszerű!!! Lenovo L14 GEN5 / Intel Core Ultra 7 155U / 16GB RAM/ 512GB SSD / Win 11 / EU v.bill
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest