- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RedNeck79
üzenetére
Igazából szerintem pont megválaszoltad a kérdésed. Nagyon beletrafáltál.
Én nemrég kivégeztem a Head First Java 2nd-t. Szerintem nagyon jó könyv. Az egyik legjobb.
Nagyon ajánlom még a Hatékony Java-t.(ha kell el tudom küldeni) Ezzel párhuzamosan a Design Patterns téma is mehet.
Ezzel nagyjából le tudod fedni a Java SE világát.Ha igazán nagyot akarsz robbantani, akkor Java EE a folytatás. JPA,WebServices, Spring,JSF,JSP....van még egy sor, de talán ezek a legfontosabb technológiák amikkel képben kellene lenni.
Ha ezek után magabiztos a tudásod, akkor én javaslom egy-két kisebb referencia elkészítését ami akár éles projektként is megállná a helyét. Készíts doksit is a végén...Tényleg mintha igazi lenne...
A Cert-ek is jó ötlet, ez is menet közben megtörténhet és akkor valószínűleg jobb esélyekkel indulhatsz...egy adott pozícióban.
Ha csak junior státuszban akarnak foglalkoztatni akkor sem kell nekikeseredni, mert ha korrekt a cég akkor hamar tudsz előrelépni...ha nem akkor te lépsz tovább....
30 év? Szerintem a tudás számít. Ha te vagy a f@sza gyerek a gáton, akkor 80 éves is lehetsz.

Hajrá és sok kitartást így előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest