- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Poco F7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
válasz
sztanozs #11617 üzenetére
Java azért lenne jobb, mert elvileg könnyen lehet vele asztali vagy mobil appot készíteni.
Elvileg elfogytak az adatbázisok a honlapon, nem lehet újat létrehozni. Vagy elég lenne neki, ha egy meglévő adatbázisban létrehozok pár táblát? A másikba elvileg nem zavar bele...
Ha biztos lehetne mysql-t használni, maradnék a php-mysql párosnál. Viszont így elkezdhetném a Java-t is
Van egy tárhely, egy régebbi phpbb fórummal, egy aloldalra szeretném, ha többen adatokat tudnának felvinni, amit egy sablonnal, pl. xml fájlokkal lehetne rendezni és megjeleníteni. Ez így elsőre alap feladatnak tűnik, a webes rész kivételével. Végül is megoldható az is, hogy asztali appot küldök annak aki kéri, és visszaküldi az eredményt e-mail-en. Csak egyből a szerverre jobban hangzik. Aztán ha Java kód, akkor elvileg akár később Android app is készíthető vele.
Én pont arra tippeltem, hogy a fájlba írás a könnyebb
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest