Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nem tudom mennyire sikerült leírnom a feladatot. A lényeg, hogy idegen szerveren futtatva a programomat védeni kellene bizonyos adatokat, amik ott helyben vannak tárolva. Konfig adatok esetén fájlban vannak ezek, egyéb adatok esetén mondjuk sql-ben.
Ha valaki ránéz a szerveren ezekre az adatokra akkor simán kiolvasva őket használhatatlanok legyenek csak a program futása közben tudja használni ezeket. Vagyis valami kulccsal titkosítani kellene. De hogy hol lenne mondjuk tárolva ez a kulcs, na azt nem tudom. Tehát valami elvi megoldás kellene, hogy hogyan lehetne ezt felépíteni.Van olyan kulcs amit az adott szerver tulajdonosa (cég) ismer és azt használná a program titkosításra. (ez a jelen feladat)
És lenne olyan is, amit csak én ismerek és az valahogy fixen a programban lenne, azzal tudná a program az általam biztosított adatokat írni/olvasni. (ez egy következő feladat)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest