Hirdetés
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
Muhahaha.

Remekül szórakoztatod az embert a nagyon furcsa feltételezéseiddel, de közben szerencsére jó dolgokat is mondasz.Arról sehol nem volt eddig szó, hogy mekkora méretű lenne az adat. Én eddig mindvégig azt feltételeztem, hogy kicsi.
"select meg watch service meg toronyóra lánccal... az eredeti kérdés szerint linuxon futna, ami egy unix. nem bohóckodunk ilyenekkel." És a select melyik oprendszer egyik fontos syscallja?

A tee-t tök jó, hogy felhoztad, mert magamtól nem jutott volna eszembe a neve, remélem most jobban elmélyül a tudatomban.
A syslogos megoldás az amúgy tetszik, bennem is bennem volt."tail -f /tmp/dumpfile | java -jar tefeldolgozod.jar
második esetben esetleg van értelme jávás watch objektumozni..."
De ilyenkor egy sima Scanner.nextLine is elég. Az vár az új inputig, vagy amíg a stdin-je el nem tűnik."miért érzem azt, hogy azért jobb a jáva szerinted, mert a shell programozásról fogalmad sincs?"
Én ilyet sehol nem írtam. Különböző célokra különböző eszközök a jók. Hirtelen meg az ember mindig úgyis azt a megoldást fogja ajánlgatni, amivel éppen a legjobban képben van. Ha nagyon akarnék, akkor én is elkezdhetnék kötekedni, hogy miért mysql-ben akarod a szenzor adatokat eltárolni, amikor vannak más kifejezetten ilyen célú adatbázisok is. De nem teszem, mert valószínűleg a probléma olyan kis méretű, hogy igazából nem számít.Ui. a mysql klienst úgy kezeled itt mindenhol, mintha minden linuxon kötelezően rajta lenne, de az ugyanúgy egy dependencia, ami vagy van, vagy nincs.
"most eltekintve attól, hogy tök értelmetlen http-n csinálni ilyet, a curl-ben túl sok hiba van ahhoz, hogy komoly rendszeren használd."
Ezt btw. még kifejthetnéd, hogy mire gondolsz. Milyen hiba? (És természetesen a curl sem feltétlen minden disztró része)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gumi és felni topik
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple MacBook MC9E4MG/A (Bontatlan)
- Eladó Belépő Ryzen Pc
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest