Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
Szia!
Igen, ezeket én is megtaláltam kereséssel.
De arra vagyok kíváncsi, hogy konkrétan mit és hogyan csinál? Tehát mondjuk egy acceptance tesztet Java -ban hogyan ellenőriz? Vagy terheléses tesztnél mit ír JAvaban, ami leterheli a fejlesztett rendszert?Kezdő Junior vagyok és nem látok túl azon a dolgon, hogy nekem állásinterjúra még a Java-t, Java8-at kell jól tudnom, algoritmikus gondolkodásom jó legyen, meg "néhány" algoritmust, fabejárási módot jó, ha tudok és kész.
De lassan látnom kell majd kicsit túl a dolgokon, hogy kialakítsak valami pályát magamnak, hogy BackEnd, FrontEnd fejlesztő leszek, vagy tesztelő, vagy stb. és ezért kérdezem, hogy a Test Automation Engineer mit és hogyan ír, csinál, fejleszt Java-ban.köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest