- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Nő az eSIM-ek iránti igény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Amikor a céges környezet, és/vagy konkrétan Eclipse-re épülő UI* miatt Eclipse-hez vagy kötve, akkor nem fogsz Ideát használni.
*: vágod, van ilyen lehetőség, hogy az Eclipse modularitását kihasználva, saját plugineket készítve lehet az Eclipse API-t kihasználva készíteni arra épülő alkalmazásokat. Maga az Eclipse, mint fejlesztőkörnyezet, nem meglepő módon ugyanerre épít.
Egyébként szerintem is fasza az Idea, de a munka nem mindig úgy van, hogy azt használsz, ami neked tetszik.

(#8007) M_AND_Ms:
És akkor, amikor rácsodálkoztál, azt reagálta, hogy ő mindig hibátlan kódot ír, és a kollégái is?
Amúgy ez elég durva, gondolom akkor ha mégis valahol hibát fedez fel, kiírogatással próbál szerencsétlenkedni, vagy fogalmam sincs, de azért ugye az ilyenek is az átlagnál magasabb fizetéssel elég jól elvannak, miközben finoman szólva nem emelik a szakma színvonalát...(#8011) ToMmY_hun:
Köszi, végre nem csak én képviselem ilyen határozottan ezt az álláspontot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- SANDBERG 133-95 WEBKAMERA - USB 2.0 - FULL HD /1080P -
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Roborock S5 Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest