Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Ja, pont akkora őrültség, mint aki a magyar mondataiban nem használ ékezetet.
"
Hehe, hát igen.

(#7687) bambano:
"teljes őrültségnek tartom, ha valaki kétféle klavi kiosztást használ..."
Meg ez is jó.(#7683) emvy:
"Teljes orultsegnek tartom, ha valaki HU layouttal kodol
"
Jaj, de szeretem az ilyeneket. Mi az a komoly hátrány, ami származik abból, ha valaki átállítja például a toggle comment hotkey-jét az IDE-ben? (Csak egy példa arra, ami mondjuk HU layouttal nem szokott tipikusan működni, de na bumm, körülbelül fél perc átállítani.) Mi az, ami miatt probléma lenne, hogy valaki HU layoutot használ, amikor világéletében ezt szokta meg, mert mondjuk nem élt hosszabb távon külföldön, ami miatt feltétlenül át kellett volna magát állítania más kiosztásra?
Ez nagyjából olyan, mintha beszólok, hogy milyen gyökérség ékezetek nélkül írni, mert amúgy tök idegesítő egy magyar nyelvű fórumon, annak ellenére, hogy nyilván az itt tevékenykedők többsége folyamatosan tudja olvasni az ilyen szöveget is, mivel nem egy túl komoly agyi munka, de akkor is zavaró (másnak nem biztos, nekem például igen, és tudom, "így jártam"). Ha magyar fórumra írsz, miért nem állítod át a layoutot (vagy magadat) magyarra?
(#7702): Egy ilyen tényleg nem lehet rossz, de mondjuk itt fura picit, hogy ennyire magasra van emelve, így az ember csuklójának tartása gépeléskor kicsit "megtörik", és nem folyamatos az emelés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó Lenovo LOQ laptop I5, Rtx2050, 16gb ram, 512 m2 ssd. Garancia.
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Bontatlan Google Pixel 10, 12GB ram 256GB rom frost/lila
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Samsung Galaxy Z Flip 7 12/512GB 2028.09.14-ig gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"

"