- iPhone topik
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Huawei P30 - kell ennél több?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
Előre szólok, ez inkább kötekedés részemről, de kisebb részben tényleg értetlenül állok ezen kijelentés előtt:
JavaBeans™ makes it easy to reuse software components. Developers can use software components written by others without having to understand their inner workings.
Eddig úgy tudtam, ez nem JavaBeans tulajdonság, hanem az objektum orientált alapelvek egyike.
(hogy a belső működés ismerete nélkül használjunk elemeket)
Vagy a hiányos angolom miatt nem értem, hogy mit jelent a "to understand their inner workings"?ui: egyébként két mondatban össze tudná valaki foglalni, hogy mi is a JavaBeans? Régen egy magyar nyelvű könyvecske alapján azt hittem, hogy ennek a GUI fejlesztéshez van köze, de ez hülyeség.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock UD22
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest