Legfrissebb anyagok
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Ez azért nem menne át a review-n, mert az eredeti felvetés szerint (yyyy-)MM-dd formában van a dátum
Amúgy lehet h gyorsabb egy kicsit több aritmetikai művelet, mint néhány elágazás a pipeline miatt, de a cél szempontjából kevéssé releváns a teljesítmény többlet szemben az érthetőséggel és karbantarthatósággal. Amikor hasonlókat irkáltam, és később valakinek bele kellett túrnia, mindig az lett a vége, hogy újraírta, mert nem értette, pedig bazi büszke voltam arra a pár órajelre, amennyivel gyorsabb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy lehet h gyorsabb egy kicsit több aritmetikai művelet, mint néhány elágazás a pipeline miatt, de a cél szempontjából kevéssé releváns a teljesítmény többlet szemben az érthetőséggel és karbantarthatósággal. Amikor hasonlókat irkáltam, és később valakinek bele kellett túrnia, mindig az lett a vége, hogy újraírta, mert nem értette, pedig bazi büszke voltam arra a pár órajelre, amennyivel gyorsabb volt.