- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Webes kliensnél? Erre nem fogsz jó választ kapni. Mindenki elmondja a véleményét

A generálás szvsz egyáltalán nem követendő. Manapság van pár divatos frontend platform: AngularJS, JQuery, Sencha Touch/ExtJS, Dojo, meg még sok más hasonló framework. Nekem ezekkel kapcsolatban az a meglátásom, hogy az első kettő elég ingatag, állandó pletykák keringenek a támogatásukkal kapcsolatban. A Dojo egy kicsit komolyabb háttérrel rendelkezik, de a Sencha-hoz képest kevésbé teljes termék.
A Touch/ExtJS nem egyszerű eset, ha tanulni kell, mert a tipikus frontendes számára érthetetlen, hogy szoftveres logikára épül (Java/PHP fejlesztők számára készült inkább), ezért sokan kerülik, bár nálunk ez van majd minden projektben. Sokakat az riaszt, hogy nem GPL felhasználáskor fejlesztői licenc kell hozzá, bár amennyi emberórát elpocsékoltak itt páran JQuery komponensek keresésével/illesztésével, abból kijönne pár licenc.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Új Tenchnics A800 Bluetooth Hifi fejhallgató zajszűrővel.
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év magyar bolti garival! -
- Kioxia XG7 / Gen. 4x4 / 4TB 100/100 / NVMe / M2 2280
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest