Hirdetés
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
igaz
(#5069) [rvilike] nem akarom megvédeni, mert részben csak egy poén volt. A lényege annyi, hogy sokszor lehet belefutni ebbe gagyi konverzióba, amikor String összefűzés előtt implicit konverziót hív meg nem String típusokra, ami kicsit hibatűrőbb és több esetre is kiterjed, mint egy natúr toString hívás.
Viszont valós alkalmazásokban gyakoribb, hogy nem sysout-ot használsz, hanem valami logot, ami általában String paramétereket vár.(#5071) Karma volt egy olyan csoporttársam fősulin, akinek pokoli volt a kézírása, viszont ő maga simán el tudta olvasni. Aztán megláttam, hogy milyen kódot gyárt, és az is hasonlóan olvashatatlan volt

(#5070) Superhun ez egy kicsit amolyan semmirekellő optimalizáció, nem?

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő