Hirdetés
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pokerecske1
csendes tag
Sziasztok!
Röviden rólam, bme mérnökinfós vagyok, egy évet csúsztattam a szakirányválasztást, hogy jobban ki tudjam találni hogy mivel szeretnék foglalkozni, és így legalább a lemaradásaimat be tudom pótolni. Eddig nagyon érdekelt a hálózatépítés, de amint mélyebben elkezdtem foglalkozni a témával, elment tőle a kedvem, a security rész viszont még mindig érdekel. Programozással eddig hadilábon álltam, de amint a Java-t megismertem nagyon megjött hozzá a kedvem, és most kezdem mélyen beleásni magamat.Szóval a kérdés, hogy mivel lenne érdemes foglalkozni, specializálódni? Gondolkoztam az androidfejlesztésen (J2ME) illetve a (J2EE), talán az utóbbiban több lehetőséget látok. Csak igazán nem tudom hogy miket lenne érdemes tanulnom, hogy jó legyek. Illetve hogy melyikkel hogyan lehet elhelyezkedni, mennyit lehet keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autós kamerák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- EAFC 26
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest