Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pokerecske1
csendes tag
Sziasztok!
Röviden rólam, bme mérnökinfós vagyok, egy évet csúsztattam a szakirányválasztást, hogy jobban ki tudjam találni hogy mivel szeretnék foglalkozni, és így legalább a lemaradásaimat be tudom pótolni. Eddig nagyon érdekelt a hálózatépítés, de amint mélyebben elkezdtem foglalkozni a témával, elment tőle a kedvem, a security rész viszont még mindig érdekel. Programozással eddig hadilábon álltam, de amint a Java-t megismertem nagyon megjött hozzá a kedvem, és most kezdem mélyen beleásni magamat.Szóval a kérdés, hogy mivel lenne érdemes foglalkozni, specializálódni? Gondolkoztam az androidfejlesztésen (J2ME) illetve a (J2EE), talán az utóbbiban több lehetőséget látok. Csak igazán nem tudom hogy miket lenne érdemes tanulnom, hogy jó legyek. Illetve hogy melyikkel hogyan lehet elhelyezkedni, mennyit lehet keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Spórolós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest