Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
válasz
skoda12 #2407 üzenetére
Pedig nem működik, azt mondja nem lehet Listt-é alakítani. Viszont máshogy megoldottam a dolgot, úgy hogy a noduplicatelistben minden használt metódust synchronized-ként overrideoltam. Set-list konvertálgatás pedig azért gáz mert futás közben jópárszor végig kéne járnia ezt az utat, merthogy szerkeszteni is lehet a dolgokat nem csak kilistázni.
A JTable-hez meg csináltam egy saját tablemodelt, amivel már rendesen megy.
De van nála egy kis kinézeti bibi. Nem találok olyan beállítást hogy a cellákat az abban az oszlopban lévő leghosszabb szövegre méretezze, mert bár futás közben lehet egérrel átméretezni de jó lenne ha minden látszana. Az auto resize beállításoknál nincs ilyen azokat végigpróbáltam. A jtable metódusainál van 2 aminek a nevéből ítélve az lenne célja, de az egyik deprecated a másik meg már elvileg java 1.4 óta nincs benne. Az állítólagos alternatíva doLayout meg semmit sem csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Titánium sárga)
- Azonnali készpénzért veszek iPhone-t!
- Apple iPhone 16e (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, fehér)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest