Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
válasz
skoda12
üzenetére
Pedig nem működik, azt mondja nem lehet Listt-é alakítani. Viszont máshogy megoldottam a dolgot, úgy hogy a noduplicatelistben minden használt metódust synchronized-ként overrideoltam. Set-list konvertálgatás pedig azért gáz mert futás közben jópárszor végig kéne járnia ezt az utat, merthogy szerkeszteni is lehet a dolgokat nem csak kilistázni.
A JTable-hez meg csináltam egy saját tablemodelt, amivel már rendesen megy.
De van nála egy kis kinézeti bibi. Nem találok olyan beállítást hogy a cellákat az abban az oszlopban lévő leghosszabb szövegre méretezze, mert bár futás közben lehet egérrel átméretezni de jó lenne ha minden látszana. Az auto resize beállításoknál nincs ilyen azokat végigpróbáltam. A jtable metódusainál van 2 aminek a nevéből ítélve az lenne célja, de az egyik deprecated a másik meg már elvileg java 1.4 óta nincs benne. Az állítólagos alternatíva doLayout meg semmit sem csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Akciókamerák
- BestBuy topik
- Hálózati / IP kamera
- Torrent meghívó kunyeráló
- World of Tanks - MMO
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest