- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Árháborút indít a DeepSeek az AI-szektorban
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
atom44
csendes tag
válasz
proof88 #2279 üzenetére
Mivel lelkes amatör vagyok a témában ezért fordultam hozzátok.total commander-al töltöttem fel FTP kapcsolaton keresztül ,remélhetöleg a gyökér könyvtárba másoltam fel az egészet ,de ezt nem tudom ,hogyan tudnám megállapítani :S Mivel ha belépek adminként az ATW oldalára akkor nem kapok semilyen lehetőséget a fájlok megnézésére és ez által nem tudom ,hogy jó helyen van-e vagy sem. ../ azért van mert először csak hordozhatóra csináltam meg ,hogy pendriveon és cd-n meg másolgatással is használható legyen és utána jött az ötlet ,hogy jobb lenne megosztani a neten,úgy egyszerűbb na és végül is így bonyolodtam bele az egészbe. .. .
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium
- DELL PowerEdge R430 rack szerver - E5-2643v4 (6 mag / 12 szál, 3,4/3,7GHz), 64GB RAM, 95 000,-
- Topping DX5 (no lite)
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám a sajátját!
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest