- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Vannak bizonyos allami projektek, ahol elvarjak, hogy az ember rendelkezzen ezzel, vagy legalabb plusz pontnak minosul.
Nekem sokat segitett abban, hogy jobban megertsem a java furcsasagait, azokat a nuansznyi jellegzetessegeket, amivel az ember vagy egyszer az eletben talalkozik, vagy ugy megszokta mar, hogy fel se tunik neki. De ehhez mondjuk nem feltetlenul adnek ki soksok penzt a vizsgara, mert megtanulni ezeket ingyen is meg lehet, ott a java tutorials weboldala vagy mi a tokom a neve, minden info ott van szepen. Fake tesztekbol is Dunat lehet rekeszteni, ha valaki teszelni kivanja magat.
Jol mutat de hat na. Sok eve mar, hogy megcsinaltam, de ha az ember nem talalkozik azokkal a problemakkal, elfelejtodik, ahogy altalaban a dolgok az eletben. Es akkor megint ott vagyunk, hogy mindenki ahhoz ert a legjobban, amivel aktualisan foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest