Hirdetés
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Netfone
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Vannak bizonyos allami projektek, ahol elvarjak, hogy az ember rendelkezzen ezzel, vagy legalabb plusz pontnak minosul.
Nekem sokat segitett abban, hogy jobban megertsem a java furcsasagait, azokat a nuansznyi jellegzetessegeket, amivel az ember vagy egyszer az eletben talalkozik, vagy ugy megszokta mar, hogy fel se tunik neki. De ehhez mondjuk nem feltetlenul adnek ki soksok penzt a vizsgara, mert megtanulni ezeket ingyen is meg lehet, ott a java tutorials weboldala vagy mi a tokom a neve, minden info ott van szepen. Fake tesztekbol is Dunat lehet rekeszteni, ha valaki teszelni kivanja magat.
Jol mutat de hat na. Sok eve mar, hogy megcsinaltam, de ha az ember nem talalkozik azokkal a problemakkal, elfelejtodik, ahogy altalaban a dolgok az eletben. Es akkor megint ott vagyunk, hogy mindenki ahhoz ert a legjobban, amivel aktualisan foglalkozik.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest