Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
Szia.
Ok leírom röviden. Volt rá lehetőségem, hogy elvégezzek egy gyorstalpaló tanfolyamot, 6 hónap, heti 2 óra... Java, React és .NET közül a Java-t választottam. Nem sok idő, de elég volt arra, hogy felkeltse az érdeklődésemet, szeretném tovább fejleszteni magam, egyelőre tetszik a backend, de úgy gondolom, hogy még nem rendelkezek, annyira ismerettel, hogy el tudjam dönteni, hogy mozduljak - e frontend irányba vagy sem. Sajnos csak Java SE-vel fogalkoztunk, EE csak említve volt. Egyelőre szeretném befejezni a San Franciscóból jöttem tanfolyamot, illetve a a Udemy-ről ezt: [link]
Majd szeretnék egy nagyobb projektet készíteni amit be lehet mutatni egy állásinterjún.
8 órás állás és két gyerek mellett sajnos nem tudok úgy haladni ahogy szeretnék...
Bármilyen ötletet - tanácsot elfogadok ami segíthetne ebben.
Gondolom ha frontend akkor Android, vagy ott mér inkább a Kotlin-t részesítik előnyben?Bocsi , ha egy kicsit hosszúra sikerült.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest