Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
bucihost #11134 üzenetére
A JVM lefoglal magának bizonyos méretű memóriaterületet, amit ő fog kezelni különböző dolgokra (lásd Memory Management). Xmx a maximum, amit lefoglalhat, de ha nincs rá szükség nem fogja.
A dokumentációban olvashatsz még részletesen a memória kezelés finomhangolásáról.Ahogy a Xms és Xmx kapcsolókról is.
Pl. Xms:
"Default Values
If you do not set this, the minimum Java heap size defaults to (depending on which mode you are running):
-server
mode: 25% of the amount of free physical memory in the system, up to 64 MB and at least 8 MB
-client
mode: 25% of the amount of free physical memory in the system, up to 16 MB and at least 8 MB If the nursery size is set with-Xns
, the default initial heap size will be scaled up to at least twice the nursery size. "
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- Asus TUF Gaming FX505GT 15" notebook makulátlan eladó
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC2 Új + 2év Care Refresh 2017.06.20-ig gyári garancia
- PlayStation 5 Digital Edition Slim - majd 2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest