- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hadeska22
aktív tag
Huh, valóban. Kicsit olyan érzésem van mint "Tell me you have never seen a Tesla Model 3 interor without telling me you have never seen a Tesla Model 3 interior "
Nem én vagyok a célcsoport, ha valakinek ez megfelel, akkor okés.
Ezt a koncepciót HUD-dal simán el tudnám képzelni, kicsit kihagyott ziccernek érzem.
-
Hadeska22
aktív tag
Nem tagadom, megnéztem pár youtube videót, mert nem hittem el, hogy nincs minimális műszerfal sem csak az a tablet. Szeretem a minimalista belsőt egy kocsiban, de ez szvsz már túl minimalista. Ugye az ember amikor vezet akkor leginkább szemmagassában elérhető dolgokat látja rendesen, nem zavaró az, hogy annak a tabletnek csak a bal felső csücskében látni az aktuális sebességet, stb? Biztos hozzá lehet szokni, de akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, mennyire ergonómikus, használható ez hosszútávon?
Pl. mostani autónkban pont emiatt lett beszerezve ez mivel egyáltalán nem állt szemre a beépített érintőkijelző. Maga a tablet szerintem is jó sok mindenre csak szimplán nem vagyok meggyőzve arról, hogy műszerfalra sincs szükség
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest