- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Valami gond van az ujjlenyomat-olvasóval. 2 napja kezdte, bárhogy próbálkoztam nem akarta az igazságot. Úgy voltam vele a sok munka miatt lehet, hozzáadtam még egyszer az ujjam. Néha újra kellett kezdeni, mert felvétel közben azt írta ez már fel van véve. Miután sikerült újra felvenni az ujjamat, ment rendesen egy rövid ideig, majd megint indult a kínlódás. Most este próbáltam ismét felvenni mert legtöbbször csak jelkóddal enged be. Erre 5-ből 4x azt mondja ez az ujjlenyomat már fel van véve. A fóliánál nincs semmi sérülés néhány nagyon minimális karcon kívül. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A készülékek Kínában már január elején bemutatkozott, a nemzetközi premier ezekben a percekben zajlik.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest