- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Super Flower az Seasonic szint de itthon szerintem nehezebben kapható.
Ráadásul az ügyfélszolgálatuk is botrányos. A Seasonic 24 órán belül válaszol kb. bármire, míg a SF-nél úgy vettem észre az angol nyelvvel is küzdenek. A termékeik egyébként top minőségűek, saját maguk által gyártott alkatrészeket szerelgetnek be a tápba, de valahol nevetségesen együgyűnek tartom nagy kínai cégeknél azt, hogy hol a weboldalon, hol írásban botrányosan kommunikálnak angolul. Tele helyesírási hibával, például. Vagy éppen soha nem is válaszolnak.
-
Csandi
őstag
válasz
tivike1986 #3 üzenetére
Seasonic elég top de nem mindegy melyik széria.
Ár értékben a Corsair nagyon jó de ott se mindegy melyik széria.
ROG-ok jól de túlárazott.
FSP jó.
Cooler Master bizonyos szériái jók.
EVGA úgy tudom jó, de ott nem vagyok képben az egyes szériákkal, biztos ott is van ami nem ajánlott vagy csak kevésbé.
Lian Li EDGE széria tudtommal jó, de javítsatok ki ha nem.Super Flower az Seasonic szint de itthon szerintem nehezebben kapható.
-
tivike1986
csendes tag
Átlag játszani szerető felhasználó számra melyik táp márkák a legjobbak? A Seasonic tényleg olyan jó? Meg az EVGA? Most be quiet van. Egyelőre jó, de nem moduláris meg pici is (550w).
-
Cyberboy42
senior tag
Igen, perszehogy, mint ahogy az összes többi egy ágon működő táp is. a Tápokban sosem szokott lenni terhelésfigyelés, pláne nem kölön áganként. azt oldják meg az eszközök. A Tápokban rövidzárlatfigyelés, túláram és hasonló védelmek vannak, de a táp teljes egészére vonatkozólag, nem külön csatlakozónként.
-
Alaaf Pi
senior tag
Ez most simán kiküldi a 130A-t egyetlen vezetéken is, illetve egyetlen csatlakozón, vagy van benne ilyenre védelem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Napelem
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest