- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Van itthon 6 gép, ami többé-kevésbé rendszeresen van használva. Ebből egyen van Windows 7, kettőn Windows 10, és három gépen Windows 11.
A Windows 7 egy régi gép, ami akkor van bekapcsolva, amikor kell róla valami adat vagy dokumentum, de a Windows 10-es gépek napi használatban vannak. 9 éve lettek telepítve, hibátlanul mennek azóta is, és frissítenek.
A legújabb gép egy abszolút aktuális hardveres (8845HS) Mini PC, amin Windows 11 van. Ezt karácsony óta frissítgetem, de tavasszal volt egy időszak, amikor hetekig nem bírt frissíteni, és most úgy 2 hónapja nem megy fel rá semmi frissítés. Egyszerűen elszabta az MS az egyik frissítést, azóta már kijött 3, és várják az emberek, hogy mikor fog végre kiadni az MS egy olyan frissítést, ami rendberakja ezeket. Ja mert amúgy ez a hibás frissítés már egy korábbi hibás frissítésre kiadott patch volt, ami szintén rossz.
Szóval én nem tudom, hogy a Microsoft hogy várja el, hogy mindenki használjon Windows 11-et, de ekkora talicska szart utoljára a Windows 8 korában láttam, bár az másért volt rossz. Tudom, hogy a fejlesztői nívó esett mondjuk az elmúlt 10-15 évben, de igazából néha azon gondolkozom, hogy egy talicska majom is tudná hozni ezt a szintet, amit az MS lerak az asztalra a Windows-al kapcsolatban. És erre frissítsenek az emberek.... amikor pont az nem működik, ami a lényege lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest