Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• op9

aktív tag

válasz t72killer #23 üzenetére

Nincs mit... A notimat németektől rendeltem, előrefizetéssel, akkor nem paráztam miatta, de később kiderült, h nyugodtan lehetett volna...
    Ugyanis a noti megjött, de a BT kimaradt belőle, majd állítólag a GLS kétszer járt nálunk, de nem vettük át.
    Majd kb. 2 hónappal később a cég eltűnt, és állítólag lelépett a notipénzekkel, mert addig jól bejáratták a boltot, majd felbukkant másik néven. Na de ez most mindegy.

Nekem sajna 1 (3) pixelibával jött. 1, ami a bal felső saroktól kb. 10cm-re a noti középső-felső felé van, és 2, ami a bal alsó saroktól kb. 4 cm-re a legalsó sorban, és csak fekete alapnál észrevehető.. azokat csak tesztprogival vettem észre.
    De a tesómnak egy sincs, és külföldi fórumokon is hibamentesek voltak a kijelzők.
    A burkolat alig kopik (csak a sarkoknál fehéredik, de soxor hurculászom háton), csak pici sötétedés látható a ''csuklótámasz helyeknél'' és a billentyűzeten. A touchpad billentyűi viszont kopnak, azok csak színrefújt műanyagok.

2 és fél éve ugyanaz a win van rajta, és 1 kezemen meg tudom számolni, h hányszor dobott kék képernyőt. Halk, az akksija még mindig bírja a kb. 3.5-4 óra office használatot.
    Szóval, nagyon meg vagyok vele elégedve. Lényegében egy Acer TravelMate 292lmi.

Már én is nézegettem vmi követőt... de még az ASUS-okat nem zárom ki a versenyből... a designjuk tetszik.

• op9

aktív tag

válasz t72killer #21 üzenetére

[link]? :)
    Nekem egy CL56-os van már több, mint 2 és fél éve. Bár nem az említett helyről, szal nem tudok mondani róluk semmit.

Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák