- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
esteban
senior tag
JAJJJJ nagy probelmaaa !!!! nem megy a matrix screensaver :O
-
esteban
senior tag
Na feltettem a Redhat9 -et. 1 ora alatt fenn volt, megtalalta a halozati nyomtatot, de azert vannak kerdeseim:
1., jelenleg egy 8MB-os SiS6326-os VGA van a gepben, amihez felteszi a sajat driveret. Ennek ellenere 2D-ben lassu, tobb lepcsoben mozgatja az ablakokat :( ... egy 850es Duron es 256MB ram van alatta.
2., hogy tudom megtallani az ugyanazon a vinyon, de masik particion (FAT32) levo dokumentumokat ? -
esteban
senior tag
Oszinten szolva, eddig nem gondoltunk csoportmunkara, mivel nincs re igeny - egyenlore (?) ... viszont ami fenn emlitve volt, hogy beleirkalok a masik naptaraba, az tetszik ... ximian evolution tudja ezt?
-
esteban
senior tag
Ugy nez ki hogy a klienseken Red Hat fog futni, mivel ezt megkapjuk 140USD-ert az osszes gepre es hozza egy ev non-stop (!) telefonos supportot, itt helyben.
Ebben integralva van az openoffice, ximian Evoulution -ja.
Tudtok ajanlani valami pop-up os uzenet kuldogetot helyi halon belul?
A szerveren meg gondolkodunk.
PGP-t nem tudjuk lecserelni, mert a holding tobbi cege is ezt hasznalja, es nem tudunk ravenni 2000 emberket, hogy mast hasznaljon holnaptol. -
esteban
senior tag
Pontosan ezt szeretnem most elerni, hogy egyben megveszunk mindent most ... es X ev mulva az egeszet kidob, kicserel ...
nezegetem egy bolt arlistajat es ott van Red Hat 220Rm -ert ami ca.60USD ... viszont nincs semmi info, hogy hogyan es hany gepre tehetem fel ... gondolom, mivel ''free soft.'' ezert az egesz irodanak eleg 1 pld. + egy a szervernek .. ami mas verzio persze.
A red hat-ben benne van a Ximian levelezoje, gondolom ez a Evoulution ... -
esteban
senior tag
válasz
Dr_Watson #15 üzenetére
Cegpolitika - szerintem helyesen - hogy minden nemu oktatast tamogatnak, pl az en mandarin leckemimet is :)), szoval annak hogy oktatni kell az alkalmazottakat, teljesen mas szemszogbol nezik, azaz ez nem lesz idevago koltseg. Ha lesz egyaltalan az IT-s kislany iskalajan kivul.
Az atallas az uj irodaba valo koltozessel egyutt fog vegbemenni, szal ez sem szempont - hal' istennek.
A win98 -as tapasztalatokat, meg mint emocionalis indokot irtam, ha win veszunk is XP -lesz, ez nem gyakorlati hatrany.
HA tudsz nekem mondani win arat szivesen fogadom! XP+Office x25 -
esteban
senior tag
Az arak:
MS XP: 400RM = 110 USD
Office: 800RM = 220 USD
------------------------
25 computer = 8250USD
Az outlook osszegyujti az osszes letezo virust,
Az IE nem jeleniti meg rendesen az html dokumentumokat,
Rendszeresen osszeomlanak a winME-vel, 98-al szerelt gepek, >>> rossz tapasztalat, -
esteban
senior tag
Irodat fogunk valtani, s vele egyutt gepparkot is (marmint szamitogepeket) felmerult az otlet atterni windows-rol Linuxra. Harom temakor van amiben a hozaertok segitseget kernem:
1., A kovetekzo programok helyett keresek Linuxos megoldast:
- Office: world, excell
- MS Outlook: levelezes / cimtar / naptar (!)
- jelenleg a ceg a levelezes titkositasara PGP-t hasznal ...
-
2., hogyan nezzen ki a helyi halo ha van:
- 25 munkallomas
- 6 noteszgep / neha a rendszerben, neha nem (windows os.)
- internet ADSL -en keresztul
- egy fax/printer
- az adatok hetente kerulnek mentesre magnesszalagra
3., Gondoltunk sajat mail es webserver beuzemelesere, ezzel kapcsolatban mik az elvarasok (nem hardware az, masik topic :) )
szoval hirtelen ennyi ...
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Napelem
- PayPal
- HP EliteBook / ZBook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest