Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
csontika
tag
Én MPIO FL-300 és EZAV EMP-200 melyiket szeressem?
Ha lehet csa gyakorlati tapasztalatokat mondjatok!
EZAV EMP-400 at lehet Magyarországon kapni? Hol?
Köszi!
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem egy iFP-180T-m van, és nagyon fullos! Amikor megvettem, akkor megvizslattam az Mpio-t is, de azt nem vettem tüzetesen szemügyre...
Mindenesetre (ha még nem olvastad) ajánlom az alábbi cikket az iRiverről:
http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=239
Egyébként Magyarországon is van már az iRivernek forgalmazója, az Infopatika (http://www.infopatika.hu) és őszre tervezik a memóriás iRiverek behozatalát, úgyhogy szerintem várj még egy kicsit; így mégis magyarországi garis lejátszót vehetsz.
Ha nem szeretnél várni, akkor ajánlanám a szintén az Infopatikánál kapható iBead100-as lejátszót, nagyon sokat ígérőnek tűnik, a honlapon részletesebb infot is találsz róla. -
dalac5
tag
Elhatároztam,hogy veszek 1 mp3 lejátszót,s némi keresgélés után találtam is kettőt,ami árban is elfogadható,és tudásban se semmi.
Az egyik az iRiver IFP-180T típusú,a másik pedig az Mpio FD180 (Magyarországon tudomásom szerint egyik sem kapható,de ismerős el tudná küldeni amcsiból)
Szóval a kérdésem az lenne,hogy valaki találkozott-e már ezekkel a kütyükkel,és mi a véleményetek róluk? Vagy vannak ettől jobbak is ebben az árkategóriában(150-180$)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest