- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csirkejozsi
tag
Valaki privátban segítene, hogy akkor hogyan kell a 3. generációs 32Gb-os iPod-omat iOS 4.1-el jailbreakelni?
Jelenleg 3.1.3 van rajta. Szerintetek egyáltalán érdemes frissíteni az új oprendszerre?
Köszi! -
Csirkejozsi
tag
Szia!
Köszi, akkor ezek szerint egy lépésben tudom lementeni az shsh-t, és jailbreakelni 4.1-hez?
Ezt nem egészen értem. Hogy kerül rá 4.1 jailbreak, amikor még a 3.1.3 van rátelepítve? Akkor ezután már kattinthatok az iTunes-ben a restore-rá, és a települő 4.1már jailbreakelt lesz? Bocs, ha nagyon hülyeséget kérdezek, de eddig nem nagyon bíbelődtem ilyesmivel. Utoljára a 3.1.3-t jailbreakeltem, és az össz vissz abból állt, hogy egy Spirit nevű programot futtattam a gépemen.
És amiket írtál, az 3.1.3-hoz is jó? Mert nekem az van fent, te pedig végig a 3.1.2-t emlegetted.
Köszi! -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Bizonyára már volt párszor a téma. De most arra gondoltam, hogy itt az ideje, hogy leváltsam a 3.1.3-as oprendszert 4.1-re (ha jól tudom ez a legújabb, amit az iTunes is felajánl??)
Egy 3G-s 32Gb-os modellem van.
1. kérdés: Lehet Jailbreak-elni a telepítést követően?
2. kérdés: Itt már sokszor volt szó róla, hogy ha vissza akarom esetleg telepíteni a 3.1.3-as oprendszert, ahhoz valami SHSH fájlok kellenek?
Ez mi és mit kell tenni, hogy ha mégis vissza akarom telepíteni a 3.1.3-at. Ezt egyáltalán lehet?
Ha lehet a 4.1-et jailbreakelni, akkor privátban írna valaki, hogy hogyan? Azt is jailbreakme.com-mal lehet? (Ha tiltott, akkor privátban ha lehetne! )Köszönöm!
-
Csirkejozsi
tag
Szia!
Mivel 16 Gb, nem lehet 3. Gen-es, mert abbol csak 8, 32 és 64 Gb-os modellek vannak.
És igen, a 8Gb-os 3G hardverileg megegyezik a 2G-vel, szóval valamivel lassabb is. De az ára is jóval olcsóbb. (volt eddig, most épp nem tudom, mert egy ideje nem követem az árakat) -
Csirkejozsi
tag
-
Csirkejozsi
tag
Ez mind szép és jó, na de a WiFi-t nem sugározzák minden sarkon csak úgy, szal otthoni telefonnak még jó is lenne, de annak meg nem sok értelmét látom.
Más téma:
Én még tavasszal törtem a fejem, hogy várjak-e a mostani Touch-ra, vagy megvegyem a 3G-t. Hát most már nagyon örülök, hogy nem vártam, mert a mostani újítások nekem elhanyagolhatóak. (leszámítva mondjuk a procit és memo-t, de az sem hiányzik igazán)
Nekem egyébként annyira nem is jön be az ájfón. Én jobb szeretem, ha nem kell mindenhol egy méregdrága telót mutogatnom, ha pl írni akarok egy SMS-t.
A Touch pedig az összes fontos funkcióját magába foglalja, szal ez így pont tökéletesen ki lett találva. -
Csirkejozsi
tag
válasz
Csirkejozsi #8750 üzenetére
Ez biztos alap kérdés, de amikor megveszem az iPod-ot, akkor nincs rajta op. rendszer?
Szal arra gondolok, hogy ha én pl megveszek egy iPod Touch 4G-t (amire jelenleg esélyem sincs), akkor arra az iTunes tölti rá az op.rendszert, vagy már rajta van, és az iTunes csak aktiválja.
Köszi! -
Csirkejozsi
tag
válasz
Black-core #8749 üzenetére
Nyisd meg az iPod-on az appStore-t. A többire asszem rá fogsz jönni.
-
Csirkejozsi
tag
Mert kevésbé merül. Meg gondoltam nem árt a rendszer stabilitásának, ha néha kikapcsolom.
De most nem ez a lényeg. Egyszerűen csak nagyon elcsodálkoztam, hogy erre nem képes. Még jó, hogy kipróbáltam, mielőtt vakon bíztam volna benne, aztán holnap második tannapra 2-3 órás késéssel megyek be. Jól nézne ki. -
Csirkejozsi
tag
Ez most komoly?!?! Beállítottam az ébresztő órát az iPodomon, és kikapcsolt állapotban nem jelzett. Tényleg ennyire sz*r az ébresztő funkció, vagy csak az én Touch-om hibás?
(ezt még a legősibb telefonok is tudják)
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Csirkejozsi #8696 üzenetére
Egyébként a FaceTime tulajdonképp mi? Olyan, mint a Skype, csak ez az Apple saját videotelefonos app-je? És mit használ? WLAN-t (vagy iPhone-nál 3G-t is gondolom)?
És ingyenes? -
Csirkejozsi
tag
Azta de durva. Na ilyen Nano-ra nem gondoltam volna sosem.
Node ebbe mi a fenének a Multi Touch? Örülök, ha egy ujjal hozzáférek. És egyáltalán milyen opcióhoz lehet szükséges? -
Csirkejozsi
tag
válasz
bkadar1 #8589 üzenetére
500 mA-s?!?! Nekem az miért nem működött? Először egy 500 mA-s univerzális USB-s hálózati töltőt vettem hozzá, és még csak rá sem hederített, ha bedugtam.
Aztán már olyat vettem (1000-set), amire rá is volt írva, hogy jó az iPod-okhoz, és azzal már tölt rendesen.
Egyébként miért beszéltek le az 1000 mA-ről? -
Csirkejozsi
tag
válasz
Csirkejozsi #8562 üzenetére
Viszont amit ajánlok, hogy a iPod-dal együtt rögtön tokot is vegyél, mert a hátulja elég kényes. A képernyő jól bírja a strapát, de a kijelzővédő fólia sem árt.
Én ilyen tokot vettem, és még egy hajszálnyi karc sincs a Touch-on: Ipod Touch tok
Töltőt meg innen szereztem be elég olcsón. (autós + hálózati + USB): töltő szett -
Csirkejozsi
tag
válasz
AlaBOSS #8561 üzenetére
Arra pont tökéletes. Én is ezekre használom javarészt. De pont azért szeretem, mert kb nincsenek határok. Ha JB-s a készüléked, akkor bármit megtalálsz rá, amit akarsz.
Egy csomó játék és program. És én pl ezt használom GPS-nek is, és arra is tök jó. Szal nagyon szeretem. -
Csirkejozsi
tag
válasz
peugeotmate #8559 üzenetére
Szerintem is magasabbról fog indulni. Az iPhone 4G is elég brutál árban van szerintem, de ez a Touch-ok közt ha beváltja a feltételezéseket, akkor forradalmibb újítás lesz.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
AlaBOSS #8555 üzenetére
Én hasonló cipőben jártam 3 hónapja. Pont ilyet vettem ennyiért, amit te akarsz. És nagyon megérte.
Más kérdés, hogy az újban elvileg lesz kamera, meg talán a képernyője is szebb lesz (bár nekem ezzel sincs semmi bajom). Nekem legfeljebb az erősebb hardver és akksi tenné vonzóbbá, de egyébként a 3G 32Gb elég jó választás.
Viszont ha tudsz várni, talán érdemesebb kivárni, hogy hogyan alakulnak a dolgok, és mi lesz igaz az új Touch-ról megjósoltakból.
A 3G ára emelkedni nem hinném, hogy fog. Akkor már inkább csökkenni, szerintem. -
Csirkejozsi
tag
válasz
makimakom #8548 üzenetére
Nekem 3.1.3 van rajta, és a Cydia-val semmi gondom, pedig szoktam telepíteni dolgokat belőle.
Egyszer volt hasonló, hogy telepítettem egy programot, és amikor rákattintottam, hogy Restart SpringBoard, akkor teljesen lefagyott. De egy HARDRESET rendbetette a dolgokat, és azóta nincs is vele bajom. Pedig akkor majdnem rátettem a 4.0-t, de azóta is örülök, hogy ezt nem tettem meg. -
Csirkejozsi
tag
válasz
Bala888 #8453 üzenetére
Csak visszatérve a témához, nekem pont ilyenem van. Fekete szilikonos gumitok. És egy hajszálnyi karcolás sincs a Touch-omon (sem elől, sem hátul), pedig nyüstölöm már 3 hónapja.
Most vettem rá kijelzővédő fóliát is, bár a kijelző eddig sem karcolódott, de azért ennyit hajlandó vagyok beruházni, hogy ezután se karcolódjon. -
Csirkejozsi
tag
válasz
peugeotmate #8425 üzenetére
Na jó, nagyító alatt tényleg látszik, csak mondjuk egy ekkora készülék esetében nem értem, hogy minek a HD felbontás. Ha mozizni akarok, ott a TV. Legyen bármilyen kristálytiszta kijelző, filmnézésre a mérete miatt azért nem a legideálisabb választás.
Mondjuk az igaz, hogy ha ezt a mentalitást követnénk, akkor valószínűleg még mindig a jól bevált téglaPhone-okat használnánk iPhone helyett.
-
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Csak még egy kérdés a roqyBluetooth-ról, ha esetleg valaki kompetens a témában.
Alapesetben elvileg valahogy hasonlóan néz ki a képernyő, miután betöltődtek a GPS adatok.
Nekem a műholdak pozícióját nem mutatja, és a Fix: sorban azt írja ki, hogy Data is not available.
A navigációs programok működését ez nem zavarja, de mégis mi ez a Fix, és miért nem töltődnek be a műhold pozíciók?
Köszönöm! -
Csirkejozsi
tag
Szia!
Én tegnap éjjel végig töltöttem. Ma nem használtam túl sokat, mondjuk egy fél órát, és az aksija maxon van. De a teljes üzemideje elég jó lehet. (Elvileg 10 óra a max, de ezt egyenlőre nem tudom alátámasztani. Szerintem sokáig bírja.)
És látszik, hogy egyben van, nem akar szétesni. Gumis a felülete, szal pl kocsiban egy fékezésnél sem repül le a műszerfalról. De a csomagban van hozzá egy rögzítő egység is. Plusz jár hozzá az autós töltő. Egyszerű miniUSB csatlakozója van, szal olyan kábellel gépről is lehet tölteni.
A műholdra találási ideje is elég jó. Szabadég alatt kb. 20-30 mp alatt talált műholdat, ha sokáig nem volt előtte bekapcsolva. De ha nemrég lett kikapcsolva, és visszakapcsolod, akkor pár mp alatt már meg is találja a műhold jelet.
És szerintem baromi pontos. Az iGo-s térképen pár méter pontossággal mutatja, hogy hol vagyok. És kíváncsiságból mentem két ugyanolyan kört a környéken bicajjal, és lemértem a távolságot vele; és a két mérés kb ugyanannyi lett (néhány métertől eltekintve).
Szal mindent összegezve én nagyon elégedett vagyok vele.Szerintem jó választás ez a Motorola T805, mert elég olcsó, de jó minőség.
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Csak be szeretném jelenteni, hogy ma érkezett meg a bluetooth -os GPS vevőm (konkrétan egy Motorola T805; SkyPhone-nál rendeltem és csak ajánlani tudom, korrektek), és tökéletesen működik hála a roqiBluetooth -nak, és az iGo Europe navigációnak. Mindenkinek ajánlom, aki nem akar 50-100 ezreket elkölteni, de mégis egy jó minőségű GPS-re van szüksége. És ráadásul egy csomó különböző GPS-es program letölthető, pl GeoCashing-hez, ...
Köszönöm azoknak, akik segítettek. -
Csirkejozsi
tag
válasz
Csapi007 #8290 üzenetére
Szia!
Köszi, de az Installous-os letöltések mindennek mondhatóak, csak nem éppen legálisnak.
Ebből nem lehet gond, ha megnyomom a Transfer Purchase-t? Elvileg az AppStore-os regisztrációmnál a fizetési módnál semmit nem adtam meg, szal nem adtam meg bankkártya számot vagy ilyesmit. -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Már megint problémám van.Jailbreakelt készülékem van, és eddig Installous-t használtam a progik letöltéséhez és telepítéséhez, de most egy több Gb-os progit akartam leszedni, és gondoltam, hogy ezt már inkább letöltöm torrentben, mert ezerszer gyorsabb, és iTunes-en keresztül szinkronizálom az IPA fájlt.
Odáig el is jutottam, hogy behúztam iTunes-be a fájlt, de amikor szinkronizálni akarom az App-eket, akkor kiírja, hogy jól meggondoltam-e, mivel így egy csomó programot törölni fog az iPod-ról (történetesen szerintem azokat, amiket az Installous-szal telepítettem, és nem az AppStore-ból).
Van rajta appSync is, bár fogalmam sincs, hogy mire jó, de olvastam, hogy elvileg ehhez kell.
Előre is köszi! -
Csirkejozsi
tag
Na, kisebb kutakodás után végre találtam valamit, ami talán használható:
ScreenDimmer
Ez a progi elvileg pontosan arra jó, ami nekem kell, persze JB kell hozzá. Mindjárt ki is próbálom. -
Csirkejozsi
tag
válasz
Csapi007 #8213 üzenetére
Hát a Touchban nincs.
Mikrofon is csak a headset-en van. Na mindegy, nem olyan életbevágó, mert végülis ahogy Kommy is ajánlotta, manuálisan is le lehet venni a fényerőt, de mondjuk tudtommal azzal sem teljesen, csak egy minimális szintre veszi le, de azért fogyaszt.
Köszi a válaszokat! -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
A GPS-szel már remélem nem lesz több kérdésem. Most egy másik dolog miatt írok.
Nincs valami megoldás arra, hogy az iPod képernyője automatikusan elsötétüljön egyes alkalmazások futása közben? Mert pl a Skype alatt, mikor mondjuk beszélek egy fél órát, elég sok energiát lehetne megspórolni, ha nem égne végig a háttérvilágítás. Meg pl az Installous-ban is amikor nagyobb méretű programot töltök le, és eltart mondjuk egy fél óráig, (mivel 3-as oprendszert használok, és nincs multitaskingom) teljesen felesleges, hogy világítson, mert addig mást úgysem tudok csinálni.
Köszi! -
Csirkejozsi
tag
Közben megoldódott. Utánaolvastam a roqyBT FAQ-jában, és megtaláltam, hogy mi a gond.
Nem szabad bekapcsolni a Settings->General-nál a BlueTooth-t. A program magától aktiválja, és ha én előre bekapcsolom, akkor nem működik.
De így már rá is talált a gépemre, szal minden OK. Már csak a külső bluetooth-os antenna kell, és kész.
Köszönöm! -
Csirkejozsi
tag
válasz
Csapi007 #8193 üzenetére
Szia!
Köszi, közben megtaláltam a feltört verzióját, és műkszik is, elvileg, mert ugye a GPS jelvevóm még nincs meg.
Azt hogy érted, hogy szinkronizálni szerinted nem lehet? Én ez alatt azt értettem, hogy a roqyBT hangolja össze az iPod-ot és a bluetooth-os GPS vevőt. Erre azért csak képes, ha már erre a célra íródott.Viszont még annyit, hogy esetleg valaki, aki használja a roqyBT-t, annak sem ismer fel más Bluetooth eszközt (csak GPS vevőt)?
Mert próba képp a számítógépem Bluetooth-át bekapcsoltam, hogy kipróbáljam, hogy észleli-e a roqyBT, de nem észlelte. (felderíthető üzemmódban volt a gép bluetooth-a, szal nem azért)
Szóval akkor rosszul feltört programot tölthettem le, vagy másnak is csak kifejezetten a GPS vevőket észleli?Előre is köszönöm!
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Lenne még 2 kérdésem. Az egyik, hogy ez a bluetooth-os GPS szinkronizáló program (roqiBT) ingyenes? Vagy legalábbis van ingyenes (akár feltört) változata?
A másik, hogy az Cydia-ban mit jelentenek a kékkel írt Package-ek? Azok a fizetősek?
Köszönöm!
-
Csirkejozsi
tag
válasz
peugeotmate #8177 üzenetére
Nekem 3G 32Gb-osom van, de én sem hiszem, hogy a 2G-n ne menne.
-
Csirkejozsi
tag
Ja, csak most látom a válaszod. Szuper.
Akkor annak utánanézek, így is ezerszer olcsóbban jövök ki, mint egy jobb minőségű GPS-szel. És a Nokia legalább tényleg egy márka.
És még annyit, hogy most gondolkodtam a 4.0.1-es oprendszerre történő frissítésen. Azon is működik a roqybt? Mert ha nem, akkor most inkább nem frissítek, mert amúgy sem tudom miért érdemes frissítenem. Nekem a jelenlegi oprendszerem tökéletesen megfelel, amiért telepíteném az újat, az csakis a kíváncsiság. -
Csirkejozsi
tag
válasz
peugeotmate #8171 üzenetére
És ez a probléma Bluetooth GPS antennával való szinkronizálás után lépett csak fel? Vagy előtte sem tudtad elindítani?
Mert nekem az már fel van telepítve, és GPS nélküli módban jelenleg is tökéletesen szuperál. -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
A napokban gondolkodtam rajta, hogy be kéne szereznem egy GPS-t, de aztán eszembe jutott az iPod Touch-om, meg az, hogy ez a kis kütyü kb mindenre jó, és felmerült bennem, hogy miért ne működhetne GPS-ként. Nem kis pénzt tudnék vele megspórolni, és neten találtam olyan állításokat, miszerint ez nem is lehetetlen, mert képes együtt dolgozni BlueTooth-os GPS antennával.
Az egyik kérdésem az lenne, hogy ez igaz-e, és pl egy olyan antenna, mint amit alább belinkeltem jó lenne-e a dologhoz.
GPS antennaA másik kérdésem pedig, hogy már le is töltöttem az iGo Hungary navigációs progit, amiről úgy tudom, hogy egy elég kafa kis térképszoftver. Ezzel szerintetek össze tudna dolgozni egy BlueTooth-os antenna?
A legjobban annak örülnék, ha valaki tapasztalatból írna valamit, hogy neki bevált-e a dolog.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Nem tud valaki valami megoldást arra, hogy a Touch-on ugyanúgy, mint az iPhone-on a jobb felső sarokban ki legyen írva az akku töltöttsége százalékban. Találtam progikat az appStore-ban, de azért az kényelmesebb, ha eleve ott van az állapotsorban.
Ha valami JB-s progi van rá, akkor privátban megírnátok? Köszi! -
Csirkejozsi
tag
Én itt vettem egy hónapja az enyémet, és teljesen meg vagyok elégedve. Én ilyesmit sosem merek szállítással rendelni, szal én személyesen vettem, és rendesek voltak:
Ipod Touch 32Gb 3G -
Csirkejozsi
tag
Nem tudom, de a szoftver ugyanaz, szóval gondolom igen.
-
Csirkejozsi
tag
Hello!
Nagyjából minden úgy van, ahogy írtad. Tudtommal a jelenlegi iPod Touch-okhoz mind van jailbreak, kivéve a legújabb 4-es oprendszerhez, de alapból még mindegyiken a régebbi oprendszer van, az újat csak az iTunes-ból lehet frissíteni.
A 3.generációs touch-ok közül hardver (vagyis teljesítmény) szempontjából valóban csak a 32 és 64 Gb-os modellek egyenértékűek az iPhone 3Gs-el. A 8Gb-os verzió hardver szempontjából még valójában 2.generációsnak számít, de a jelenlegi játékok és programok nagy része gond nélkül fut azon is, legfeljebb kicsit lassabban töltenek be. Viszont a legújabb oprendszerhez (4.0) már javasoltabb a 32 vagy 64 Gb-os modell.
Ami még különbség a 8Gb-os és az erősebb modellek közt, hogy a 32 és 64Gb-osakhoz mikrofonos fejhallgató jár, és van rajtuk hangvezérlés, valamint így tudsz vele neten telefonálni pl Skype segítségével. A 8Gb-oshoz nem jár a mikrofonos füles.
Fülesben nem tudok tippet adni, de nekem bevált a gyári fülhallgató.
Hát nagy vonalakban ennyi. -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Ipod Nano 4G-t használtan. Szépen működik, bár egyszer már lefagyott, de arra találtam megoldást. Viszont ami aggasztóbb, hogy hiába csatlakoztatom a gépemhez, az iTunes nem csinál semmit. Aztán próba képp rácsatoltam az iPod Touch-omat is, azt pedig azonnal automatikusan felismerte, és megnyitotta az iTunest. Nem tudjátok, hogy mi lehet a gond?
Előre is köszi! -
Csirkejozsi
tag
válasz
geri005 #7731 üzenetére
Köszi, ez eszembe sem jutott.
Ezt a linket találtam, bár kicsit szájbarágós, de hátha más is hasznát veszi.
mAh ki ő és merre van hazája? -
Csirkejozsi
tag
Szia!
Én hasonló cipőben jártam egy hónapja. Végül a 32Gb-os verzió mellett döntöttem, és azóta nagyon megszerettem. Így utólag szerintem megérte kicsit többet áldozni rá, attól függetlenül, hogy nekem már a 8Gb is bőven sok lenne, hát még a 32. De a hardver miatt megéri, bár ez függ attól is, hogy főleg mire használnád. Mert ha beéred jelenlegi oprendszer verzióval, és nem futtatsz majd nagy hardverigényű 3D-s programokat, akkor a 8Gb-os is elég. -
Csirkejozsi
tag
OFF
Sziasztok! Bocs, nem ide illik, de nem tom, hogy hol tegyem fel a kérdést.
Egy telefonba akarok új aksit, és nem tudom, hogy mit kell nézni. Amelyik több mAh-s, az tovább bírja egy töltéssel. Vagy az tulajdonképp mit fejez ki? (mármint a mAh?)
Köszönöm! -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a gyári TV-kábelt ha rádugom, akkor az egészet a tv-n lehet használni, vagy csak a képek és videók nézhetőek róla TV-n? Csak mert engem elsősorban akkor érdekelne, ha a játékokat tudnám TV képernyőn játszani. Előre is köszi! -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy gyárilag a 3. generációs változatok képernyőjén van-e képernyővédő fólia?
Köszi! -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok! Még egy kérdés. Szerintetek első töltésre mennyi ideig hagyjam az USB-n? Ezt is jó sokáig kell tölteni először, mint egy telefont? Már egy 6 órája be van dugva biztosan. Köszi!
-
Csirkejozsi
tag
És akkor nem is lehet átállítani POP3-ra?
Nekem nem kell az összes üzenet az Ipodra, mert én mindig mindent megtartok, és nincs kedvem a több ezer üzenetemet rátenni, hogy ha pl elvesztem, bárki végigolvassa. De nem csak ezért, hanem minek foglalja a helyet az Ipodon. Na mindegy, szóval nincs POP3?
Köszi! -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok! Segítség!
Épp most vettem az Ipod Touch-om, és a levelezővel szenvedek. Gmailem van, és IMAP-pal szedi le a leveleket, csak az a problémám, hogy amit az Ipodon törlök az a GMail-emben is törlődik, és nem csak az Ipodon. Nem lehet úgy beállítani, hogy az Ipod és a Gmail két külön dolog legyen, és amit az Ipodon törlök levelet, az csak a készülékemről törlődjön és ne a Gmail-ből? Remélem érthető vagyok.
Előre is köszi! Egyébként nagyon kafa. Én az LG Arena-mat cseréltem le erre, és már örülök, hogy megtettem. Minőségben nagyon ott van, a szoftverek akadásmentesen futnak. Egyedül az iTunes-hez kell még kicsit hozzászokni, de asszem megéri. -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Most indulok megvenni az ipod touch-omat.
Még gyorsan lenne egy kérdésem: lehet rá szilikon tokot kapni? Mert én csak olyat találtam mindenhol, ami a 2. generációsra jó. Vagy az ráhúzható a 3. generációsra is?
Köszi! -
Csirkejozsi
tag
válasz
Csirkejozsi #7431 üzenetére
Már lehet, hogy elhangzott, de most nem látom, hogy a 3.generációs 32Gb-os modellben már van multitasking, vagy nincs? Nekem annyira nem fontos, de mielőtt megveszem, azért szeretném tudni. Köszi!
-
Csirkejozsi
tag
Köszi, ennyi hozzászólás után most már felkészültem rá, és harakirit sem fogok elkövetni!
Azért remélem hogy nem úgy lesz, ahogy mondod, és nem másnap adják ki az új verziót.De gondolom mire Magyarországra is eljut, az már inkább a nyár vége felé várható. Annyit meg biztos, hogy nem tudok várni, főleg, hogy már beleéltem magam, hogy hétfőn már a sajátomat amortizálhatom.
Mindegy, tudomásul vettem, hogy megszívhatom, de most már akkor is megveszem.
Köszi az összes segítséget!!! -
Csirkejozsi
tag
Én tisztában vagyok ezzel, és köszönöm a tanácsokat! De nekem ezek az újdonságok, amiket írtatok, nem hiszem, hogy életbevágóan fontosak lennének. A jelenlegi 32Gb-ról is azt hallottam, hogy a sebessége szuper, és hogy a legújabb játékok is szuperül futnak rajta.
A n-es WiFi nem tudom milyen sebességkülönbséget jelent, de én a leveleimen kívül nem hiszem, hogy ezen fogok szörfözgetni a neten. Ha pl valahol nem otthon vagyok, és várok egy e-mailt, akkor ez nagyon frankó, de sok Mb-os oldalakat nem ezzel fogok nézegetni.
A kijelző minőségéről sem hallottam panaszt. Az újban nem tom mi lesz az újabb. Szerintem ennek is elég szép a felbontása. Bluetooth ebben is van, meg mikrofonos fejes.
Nem tudom, hogy még mi lesz újabb.
Pl a CPU gyorsabb válaszideje miért kell? A multitaskinghoz, vagy esetleg már újabb szoftverekhez is, amik már kevesellik a jelenlegit?
A kamera sem kell nekem bele, ahhoz ott a fényképezőm. Igazából amiért fontos nekem, az szerintem az újabban nem lesz olyan hihetetlenül jobb. Bár javítsatok ki, ha a fentiekben kifelejtettem valami fontosat, vagy nincs igazam.
Köszi! -
Csirkejozsi
tag
válasz
Bling95 #7423 üzenetére
Köszi! Szerintem ez azért hülyeség, mert ha most várok 3 hónapot az új Touch-ra, akkor utána fél évvel meg azért verhetem a fejem a falba, hogy nem vártam még 6 hónapot az annál is újabb készülékre. Ezek a készülékek most fénysebességgel frissülnek és újulnak. A szolgáltatók viszont mindig ki fognak valami újabbat találni.
Én pl a multitaskban sem tudom, hogy mi olyan nagyszerű. Egyszerre úgysem fogok netezni meg játszani, és képeket nézegetni. Mondjuk egyedül a zene az,amit a többi közben csinálnék.
De azért megkérdezem: a 3. generációs 32 Gb-os verzión van MultiTasking?
Köszönöm! -
Csirkejozsi
tag
válasz
Csapi007 #7421 üzenetére
Köszönöm mindenkinek! Asszem képtelen lennék ennyit várni, már így is tűkön ülök, hogy a kezemben tarthassam.
Nekem a kamera nem olyan fontos, a frissítés meg erre is rátehető. Az n-es WiFi nem tudom mit jelent. Egyedül a hosszabb üzemidő az, ami esetleg jól hangzik. Az erősebb CPU meg jó lenne, de végülis beérem ezzel.
Szerintem még a jövő héten megveszem a legújabb 32Gb-t.
Szóval köszönöm! -
Csirkejozsi
tag
Köszi!
Hát szerintem szeptemberig nem lennék képes várni, úgyhogy megveszem a 3. generációs 32 Gb-t. Ugye hardverileg jelenleg ez a legjobb? (tárhely nem számít, már így sem tudom mit kezdek 32 GB-tal)
Igazából először a 8 Gb-on gondolkodtam, de láttam, hogy az lassabb, és sok játéknak már most gondja van vele. Szerintetek a 32 Gb-os modellnek még mennyi van hátra, amíg az is kezd eltörpülni a szoftverek hardverigénye mellett?
Köszi! -
Csirkejozsi
tag
Szia!
Köszi a gyors választ!
Azt hogy érted, hogy alapvető szabály, hogy frissítés után kell megvenni a terméket? A szoftverre gondolsz? A 32Gb-os 3. gen-es Touchra már van frissítés, nem?És egyébként miből gondolod, hogy az új Ipod Touch ugyanannyiba fog kerülni, mint elődje?
És esetleg nem tudsz még erről az új verzióról valamit? Mondjuk hogy Magyarországra egyáltalán mikor várható? Csak mert nagyon sokat azért nem szeretnék várni.
És egyébként ahogy néztem, ez már elég gyors a 8 Gb-os verzióhoz képest. Szeretnék rajta játszani, de azért egyenlőre ez a leggyorsabb modell, nem? Nem valószínű, hogy hamarjában kifut annyira, hogy már ne fussanak rajta az újabb progik, vagy mégis?Köszi!
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Most gyűlt össze egy kis pénzem, és már régóta kinéztem magamnak a 3. generációs 32 Gb-os Ipod Touch-ot.
Két kérdésem lenne még, mielőtt megveszem.
Az egyik, hogy én legolcsóbban 70 ezer Ft körül láttam újonnan. Ennél esetleg tud valaki olcsóbbat?
A másik pedig, hogy hallottam, hogy most fog kijönni (vagy már kint is van, nem tom) az IPhone legújabb generációja (4.).
Szerintetek ez lesz valamilyen hatással az Ipod Touch árára? Érdemes esetleg várnom egy-két hónapot, vagy jelentős árkülönbségre nem számíthatok? Gondolom senki sem jós, csak mondjuk aki előző generációváltásnál ezt már megtapasztalta, tudna-e esetleg erről mondani valamit.
Előre is köszi mindenkinek! -
Csirkejozsi
tag
Köszönöm a válaszokat!
Még annyit, hogy nekem most kapásból csak a 8 Gb-osra van pénzem. Akkor tulajdonképp a 8Gb 3. gen. miben jobb, mint az elődje? Semmiben?
És szerintetek ha most megveszem a 8Gb-t, akkor mennyire lesznek kompatibilitási problémák? Milyen gyorsan fejlődik? Szeretnék rajta játszani is. Akkor azt nem is érdemes, mert hamarosan már teljesen elavult lesz. Mert ha igen, akkor inkább várok kicsit, amíg lejjebb megy az ára. Azért ennyi pénzért már szeretném, ha egy jó ideig tudnám rendesen élvezni.Köszi!
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Én most szeretnék IPod Touch készüléket venni, és szeretnék tanácsot kérni.
Azt hallottam, hogy a legjobb az Ipod Touch 3GS. Ez lényegében a 3. generációs 32 és 64 Gb-os verzió? A 8 Gb-os az is 3. generáció. Vagy mi a különbség a 3G és 3GS között? És van mindkettőből 8 Gb-os? Mert nekem az bőven elég lenne, és árban számomra nagy a különbség, ezért ha minőségben nincs nagy különbség, akkor maradok a 8 Gb-osnál.
Szóval mik a főbb különbségek?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest