Új hozzászólás Aktív témák
-
Kartács
aktív tag
Tag???

Az hogy mi? Akkor most iPOD-on lehet könyvtár vagy nem?
Mondjuk nagyon nem izgat engem már mert most repül külföldről az ölembe a szép kis Creative Zen Touch 20GB MP3 Playerem

Nekem az valahogy jobban bejön (de szerény vélemyényem és kutatásaim eredménye (nem kell most bas**gatni
)) azon simán könyvtárak meg minden 2 mappa van azon az eggyik a ''ZENE'' mási a ''VEGYES'' oda minden más (adat,filmek,képek...) felkerülhet... ha esetleg valakinek van személyes tapasztalata a C.Z.T. ról azt szivsen várom....
-
Kartács
aktív tag
Még 1 kérdésem lenne! (olvastam a fórumot de nem értem...O)
Akkor most nem lehet az iPod -on könyvtárakat létrehozni???
Akkor össze vissaz lesznek az albumok?
mert ha + bestámozom akkor 1. az összes 1. szám aztán 2. szám....
Vagy hogy megy ez? hogy lp.
1. Green Day album
2. POD album........
HELP
-
Kartács
aktív tag
Halihó! Na én most akarok venni egy iPod-ot csak azt nem vágom hogy van vagy 5 fajta (kapacitáson kívül)! Valaki tudna nekem 1 linket adni ahol ött van az összes fajta & tulajdonságok???
Nektek mitek van mert itt olvasgattam a fórumot de sehol egy tipus...
Szerintetek melyik a legjobb melyiket vegyem meg?
Nekem a mini nem teccik qrvára!
Az teccik aminek kör alakba vannak a gombjai...
Na valaki tanács??? LINK?
(semmit nem tudok róluk)
HELP...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)) azon simán könyvtárak meg minden 2 mappa van azon az eggyik a ''ZENE'' mási a ''VEGYES'' oda minden más (adat,filmek,képek...) felkerülhet... ha esetleg valakinek van személyes tapasztalata a C.Z.T. ról azt szivsen várom....