Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- CES 2026: Okosgyűrűt és akciókamerát hoz Vegasba a Dreame
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobain
tag
hello!
úgy néz ki lesz egy eladó ipod töltőm. érdekelne valakit? -
Cobain
tag
beírtam oda a serial számomat, és ezt írta ki:
Our records indicate your estimated date of purchase was 1-Mar-05. Based on this data, your product is not covered by Apple service warranty.
szóval, hogyha tavaly március elsején vettem, akkor még van rá garancia, nem? 1 év a garancia, nem? -
Cobain
tag
értem, nos, nekem egy 4. generációs, még nem színes, de clickwheeles, 20 gigás ipodom van, azt is cserélik? azt hogy oldják meg? és kb mennyi idő, mire cserélik? nem kell hozzá semmilyen papír?
előre is köszi a válaszokat, és bocsi, hogy ennyit kérdezősködök,de tényleg nagyon fontos lenne! köszi! -
Cobain
tag
Aha, értem... figyi, megtennéd majd, hogy megírod nekem emailben, hogy hogy sikerült a dolog? a címem: nemtom@gmail.com
nagyon fontos lenne, és nagyon szépen megköszönném
ugyanis nekem is van egy ismerősöm, aki gyakran jár bécsbe a munkája miatt...
na, előre is köszi és sok sikert!
-
Cobain
tag
válasz
Deluxe00
üzenetére
értem, csak az a baj, h a windows nem ismeri fel, mint ipod, csak mint egy cserélhető meghajtó, amit ráadásul meg se lehet nyitni, mert kiírja, h a lemez nincs formázva. a restore-t is próbáltam már, és még mindig semmi

nincs valakinek valami ötlete?
ui.: amikor megnézem a menüjében az about-ot, ott azt írja ki, h capacity: 91,1 mb, available 173 mb...ja és songs: 0 (pedig rajta van elvileg 8 gigányi zene) -
Cobain
tag
Helló!
Úgy néz ki elromlott az ipodom
4. generációs, nem színes. Fogalmam sincs hogy mi baja van és hogy mitől. Egyszerűen nem érzékeli a számokat, amik rajta vannak, és amikor rádugom gépre, az itunes nem ismeri fel...ilyenkor mit lehet tenni? Szervizben tudnak vele kezdeni valamit? Garancia már nicns rá..
-
Cobain
tag
.
[Szerkesztve] -
Cobain
tag
Na, emberek, miért állt le ennyire ez a topic? Szerintem többeket érdekelnék iPoddal kapcsolatos információk...többek közt engem is

Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazon Fire TV stick/box
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest