Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
AloeVera
tag
válasz
üzenetére
Hangerő: Eddig három iPodom volt, egyiket sem találtam halknak. Az más kérdés, hogy a Metró erős zaját meg kell-e próbálni elnyomni még hangosabb zenével. Szerintem inkább izolálni kell a zajt, és erre tényleg jók a hallójárat fülhallgatók. Ettől függetlenül a hangerőkorlátozást kiiktató hack létezik (goPod), és elvileg az új iPodokkal is működik.
Garancia: Az Apple világgaranciája itthon is érvényes, kell hozzá a vásárlást igazoló számla. -
Sianis
addikt
válasz
üzenetére
Aksi kérdés: Egyik megbízható viszonteladónak van egy 2002-es ipod-ja. Még mindíg semmi gond nincs az aksival, pedig sokat van használva. Ellenben ha mégis:
Az iPod akkumulátorát az Apple cseréli ki, és ehhez postán el kell küldeni a terméket az Apple Computernek, az Egyesült Államokba. A költsége 100 dollár körüli. Ennek részleteiről az iPod Support lapon olvashatsz: [link]
Sianis -
rumos14
nagyúr
válasz
üzenetére
leszögezem, hogy nem volt és nem is lesz iPod-om de azért igyekszem válaszolni.
-biztos van hangerő hack, keress rá. másik megoldás, hogy veszel egy ''in ear'' fülest, pl. sennheiser cx300, érdemes. kiszűri a külső zajokat, így elég az aalcsonyabb hangerő is-> nem süketülsz meg.
-a gyártó tudja cserélni, de sztem nem olcsón. pár évet biztos megy az aksija, addigra meg úgyis lecseréled.
-olvass utána, vannak tesztek szép számmal. én olyan 20 óra körülre emlékszem, ami szép teljesítmény.
-menj be a mo-i Apple boltba, kérdezd meg/hívd fel. engem is érdekelne a válasz.
+1: más lejástzóban nem gondolkodsz? iRiver H10?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest